Broekcross Ulvenhout

08 december 2023     Tekst: Heidi van Dijke - Foto: Mark Pareyn

Na enkele jaren van de loopkalender te zijn verdwenen maakt de Broekloop in Ulvenhout AC (Geersbroek) dit jaar een doorstart. Meld je uiterlijk 22 december aan.

Natuur rond het Markdal: Sinterklaasvogels

08 december 2023     Tekst: Joop van Riet / Willem Veenhuizen - Foto: Joop van Riet

Deze week in Natuur rond het Markdal een bijdrage van Willem Veenhuizen over de vogels die hij tijdens zijn laatste vogelwandeling zag, en natuurlijk de wekelijkse Markandalletjes. 

10 jaar Ulvenhout Leeft

07 december 2023     Tekst: Ulvenhout Leeft

4 mei 2024 bestaat Ulvenhout Leeft 10 jaar. Dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Biljarten b.c. De Pekhoeve

12 november 2023     Tekst en foto's: Nico Wick

Afgelopen woensdag, 8 november, werd tijdens een feestelijke bijeenkomst het bekende triatlontoernooi afgesloten met de uitreiking van de daarbij behorende trofeeën. Hiertoe was de penningmeester van de KBO Ulvenhout, Ton Crul ingevlogen. Die onderstreepte tijdens een bevlogen toespraak nog eens het belang en nut van een vereniging.

 

De groep die 2de werd van dit toernooi bestond uit : Jos Ermens (jawel, bekend van voorheen de "Pleistershop), Dimphy v.d. Pluijm (jawel, bekend van voorheen Café Christianen) en Henk Graumans. Leuke bijkomstigheid: de prijsuitreiker (Ton) en de ontvangster (Dimphy) waren voorheen buren.

 

De winnaars van dit toernooi zijn Sjaak Kools, Dino Oomen en Peter Schalk. Sjaak had de eer de wisselbeker in ontvangst te nemen van Ton Crul om deze thuis op de schouw boven de open haard te zetten om er aldaar mee te pronken. Voor Sjaak een emotioneel moment, wat hem verhinderde een dankwoord uit te spreken. 

 

Het biljarten wordt vervolgd met nog enkele libre wedstrijden. Op de laatste speeldag wordt zowel in de B-poel (Jan vd. Luitgaarden - Jos Kerremans) als in de A-poel (Dimphy vd. Pluijm - Dino Oomen) om het kampioenschap gestreden.

 

Hierna wordt er gestart met de toernooien bandspel en driebanden, waarvoor u zich nog in kunt schrijven. Mogelijk zien we u op de "open dag" op dinsdag 14 november a.s.

 

En u weet: dankzij de vrijwilligers staan de koffie en thee klaar. Zonder deze zeer gewaardeerde mensen is een verenigingsleven niet mogelijk.

 

 

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

Dinerconcert op 10 dec bij Landgoed Ulvenhart

Dinerconcert op 10 dec bij Landgoed Ulvenhart

 

 

 


 

 Andes

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven