Ulvenhout UudK

Portret van een kunstenaar - Cees Broeke

14 juni 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Cees Broeke

Cees BroekeIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de Kunstroute in Ulvenhout. In de aanloop naar de Kunstroute zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Cees Broeke.

Lees verder

Portret van een kunstenaar - Hans Jansen

12 juni 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Hans Jansen

Hans JansenIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de Kunstroute in Ulvenhout. In de aanloop naar de Kunstroute zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Hans Jansen.

Lees verder

Portret van een kunstenaar - Pieternella Fritz

10 juni 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Pieternella Fritz

Pieternella FritzIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de Kunstroute in Ulvenhout. In de aanloop naar de Kunstroute zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Pieternella Fritz.

Lees verder

Portret van een kunstenaar - Anne-Marie Verheij

07 juni 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Anne-Marie Verheij

Anne-Marie VerheijIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de kunst- en tuinroute. In de aanloop naar dit weekend zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Anne-Marie Verheij.

Lees verder

Portret van een kunstenaar - Marin Elsen

05 juni 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Marin Elsen

Marin ElsenIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de kunst- en tuinroute. In de aanloop naar dit weekend zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Marin Elsen.

Lees verder

Portret van een kunstenaar - Peggy Scholte

03 juni 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Peggy Scholte

Peggy ScholteIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de kunst- en tuinroute. In de aanloop naar dit weekend zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Peggy Scholte.

Lees verder

Portret van een kunstenaar - Guus Rombouts

31 mei 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Guus Rombouts

Guus RomboutsIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de kunst- en tuinroute. In de aanloop naar dit weekend zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Guus Rombouts.

Lees verder

Portret van een kunstenaar - Kathinka Minzinga

29 mei 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Kathinka Minzinga

Kathinka MinzingaIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de kunst- en tuinroute. In de aanloop naar dit weekend zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Kathinka Minzinga.

Lees verder

Portret van een kunstenaar - Martin Bos

27 mei 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Martin Bos

ONAFIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de kunst- en tuinroute. In de aanloop naar dit weekend zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Martin Bos.

Lees verder

Portret van een kunstenaar - Wies Verwaaien

23 mei 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Wies Verwaaien

Wies VerwaaienIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de kunst- en tuinroute. In de aanloop naar dit weekend zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Wies Verwaaien.

 

Lees verder

Portret van een kunstenaar - Julia van Bracht

21 mei 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Julia van Bracht

Julia van BrachtIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de kunst- en tuinroute. In de aanloop naar dit weekend zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Julia van Bracht.

Lees verder

Portret van een kunstenaar - Ans van Gestel

16 mei 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Ans van Gestel

Ans van GestelIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de kunst- en tuinroute. In de aanloop naar dit weekend zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Ans van Gestel.

Lees verder

Portret van een kunstenaar - Cees Verloop

14 mei 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Cees Verloop

Cees VerloopIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de kunst- en tuinroute. In de aanloop naar dit weekend zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Cees Verloop.

Lees verder

Portret van een kunstenaar - Heleen Havinga

10 mei 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Heleen Havinga

Heleen Havinga bij buste NicolasIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de kunst- en tuinroute. In de aanloop naar dit weekend zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Heleen Havinga.

Lees verder

Portret van een kunstenaar - Marlies Loonen

08 mei 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Marlies Loonen

Keramisch werk van Marlies LoonenIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de kunst- en tuinroute. In de aanloop naar dit weekend zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Marlies Loonen.

Lees verder

Derde Kunstcafé

18 maart 2024     Tekst: Ulvenhout uit de Kunst

28 maart organiseert Ulvenhout uit de Kunst weer een Kunstcafé in de Pekhoeve, van 19.30 - 21.30 uur.

Lees verder

Derde Kunstcafé

29 februari 2024     Tekst: Ulvenhout uit de Kunst

28 maart organiseert Ulvenhout uit de Kunst weer een Kunstcafé in de Pekhoeve, van 19.30 - 21.30 uur.

Lees verder

Succesvolle eerste editie van Het Kunstcafé

30 mei 2023     Tekst en foto's: Ulvenhout uit de Kunst / Leontien van Oord

Dinsdag 23 mei vond een zeer geslaagde eerste editie van het Kunstcafé plaats. Voor deze eerste editie ging Ulvenhout uit de Kunst de samenwerking aan met Het Ruilboek.

Lees verder

Ulvenhout UudK

Ulvenhout uit de kunst - UudK

^ Naar boven