Vacatures Ons Ulvenhout

 

Om het dagelijkse nieuws bij u op de computer, laptop of mobiele telefoon te blijven krijgen zijn we op zoek naar diverse vrijwilligers:

 

Redactieleden

Als redacteur ga je op bezoek bij organisaties en/of personen om activiteiten of gebeurtenissen in Ulvenhout e.o. onder de aandacht te brengen. Je komt in contact met de smaakmakers van het dorp. Eigen intiatieven voor artikelen worden zeer op prijs gesteld. Je artikelen lever je digitaal aan via e-mail. We zoeken redacteuren van jong tot oud.

 

Blogger/collumnist

Als blogger lever je (twee)wekelijks iets aan over een bepaald onderwerp.  Een blog kan bijvoorbeeld gaan over gezondheid in het algemeen, of over de buurt, maar kan ook uiterst persoonlijk zijn en bijvoorbeeld gaan over je huisdieren, jouw kookkunsten, je groene vingers of jouw creatieve hobbyresultaten.

 

Vlogger

Als vlogger maak je een videoverslag van gebeurtenissen in de wijk. Deze worden geplaatst op het Youtube-kanaal van OnsUlvenhout.nl en vermeld op de website. Dus, ben je handig met het maken van leuke video-filmpjes? Neem dan contact op met de redactie.

 

Heb jij interesse om het team te komen versterken? Dan kun je met ons contact opnemen via redactie@onsulvenhout.nl. Wij nemen dan contact met jou op voor een kennismakingsgesprek.

Vacatures

^ Naar boven