Ken jij een Smaakmaker?

28 februari 2024     Tekst: Ingrid Bothe

Het hele jaar door kun je mensen voordragen voor de titel Smaakmaker. Doe je dat vóór 4 maart a.s., dan wordt je voordracht nog meegenomen in de selectie voor 2024.

 

 

1.175 pakken koffie voor de Voedselbank

28 februari 2024     Tekst en foto: Frank Verscheure

Bij bijna alle supermarkten van Albert Heijn, Jumbo en PLUS zijn eind november 2023 inleverboxen voor DE-punten neergezet; ook in Ulvenhout.

Kap- en snoeiwerkzaamheden Rouppe van der Voortlaan

28 februari 2024     Tekst: Gemeente Breda

Begin volgende week starten kap- en snoeiwerkzaamheden aan de Rouppe van der Voortlaan. 

 

In drie weken tijd al meer dan 2.000 pakken koffie voor de Voedselbank.

21 december 2022     Tekst: Lionsclub Breda De Zuidelijke Baronie / Jan van der Zwaard - Foto: Henk van Westenbrugge

 

In drie weken tijd haalden de Lions meer dan een miljoen Douwe Egberts punten op uit de 27 speciale DE-inzameldozen die zij plaatsten in supermarkten in de gemeente Breda. In Ulvenhout staan deze bij de Jumbo en de Plus. De inzamelactie wordt gevoerd door Lionsclub Breda De Zuidelijke Baronie en Breda Host. Dit in nauwe samenwerking met de Voedselbank Breda. 

 

DE-punten

Douwe Egberts levert in ruil voor die ingezamelde punten 2.000 pakken koffie aan de Voedselbank Breda. Dankzij de vele mensen die al zo ruimhartig hun DE-punten in de inzameldozen deponeerden en de welwillende medewerking van de supermarkten kan deze actie weer een succes worden.

 

Luxeproduct

De Voedselbank is heel blij met de koffie, want het is een artikel, dat je zeker in deze tijd met alsmaar stijgende prijzen, zelden in een voedselbankpakket zal aantreffen. In de twee  voorgaande jaren is de actie, met in totaal 9.700 pakken koffie, erg goed verlopen.

 

Tot 16 januari

De Voedselbank en de Lions hopen dat ook dit jaar het eindresultaat van de actie die eerste miljoen DE-punten weer flink zal overstijgen. De actie duurt deze winter nog tot 16 januari 2023. Dus als u in de kersttijd of daarna nog DE-punten heeft liggen waar u niets meer mee doet, deponeert u deze dan alstublieft in een van de DE-inzameldozen. De Voedselbank zal u er erg dankbaar voor zijn.

 

 

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

Groenkazerne Ulvenhout houdt Open Dag op 29 februari 16-17 uur

Open huis Groenkazerne Ulvenhout 29 feb 16-17 uur

 

 


 

 Andes

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven