Bosuils Babykieltje

27 januari 2023     Tekst: Stichting Ulvenhouts Carnaval / Ingrid Bothe

Is er afgelopen jaar een Bosuiltje of Bosuilinneke in jouw gezin geboren?

Ben jij een Bruggenbouwer in je buurt?

27 januari 2023     Tekst: LSA bewoners / Kim Verweij

Van 16 januari tot en met 24 februari kun je bij het Oranjefonds initiatieven aanmelden voor een van de drie Appeltjes van Oranje.

Mijmeringen van Peer van 't Gatbroek: Sauwelen

26 januari 2023     Tekst: Piet Nuijten - Foto's: S.U.C. / Wim Venneman

10 en 11 februari a.s. wordt er weer gesauweld in Bosuilendorp. Peer van 't Gatbroek mijmert over hoe het ook alweer begon.

In drie weken tijd al meer dan 2.000 pakken koffie voor de Voedselbank.

21 december 2022     Tekst: Lionsclub Breda De Zuidelijke Baronie / Jan van der Zwaard - Foto: Henk van Westenbrugge

 

In drie weken tijd haalden de Lions meer dan een miljoen Douwe Egberts punten op uit de 27 speciale DE-inzameldozen die zij plaatsten in supermarkten in de gemeente Breda. In Ulvenhout staan deze bij de Jumbo en de Plus. De inzamelactie wordt gevoerd door Lionsclub Breda De Zuidelijke Baronie en Breda Host. Dit in nauwe samenwerking met de Voedselbank Breda. 

 

DE-punten

Douwe Egberts levert in ruil voor die ingezamelde punten 2.000 pakken koffie aan de Voedselbank Breda. Dankzij de vele mensen die al zo ruimhartig hun DE-punten in de inzameldozen deponeerden en de welwillende medewerking van de supermarkten kan deze actie weer een succes worden.

 

Luxeproduct

De Voedselbank is heel blij met de koffie, want het is een artikel, dat je zeker in deze tijd met alsmaar stijgende prijzen, zelden in een voedselbankpakket zal aantreffen. In de twee  voorgaande jaren is de actie, met in totaal 9.700 pakken koffie, erg goed verlopen.

 

Tot 16 januari

De Voedselbank en de Lions hopen dat ook dit jaar het eindresultaat van de actie die eerste miljoen DE-punten weer flink zal overstijgen. De actie duurt deze winter nog tot 16 januari 2023. Dus als u in de kersttijd of daarna nog DE-punten heeft liggen waar u niets meer mee doet, deponeert u deze dan alstublieft in een van de DE-inzameldozen. De Voedselbank zal u er erg dankbaar voor zijn.

 

 

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 


 

 

^ Naar boven