Platte Buis

Elk jaar verdient een inwoner, groep of vereniging uit Ulvenhout voor zijn of haar verdiensten in het afgelopen jaar de Platte Buis. Deze onderscheiding wordt jaarlijks tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Dorpsraad uitgereikt. De uitreiking van de platte buis zal plaatsvinden tijdens de nieuwjaarsborrel van Ulvenhout on Ice.

 

Kent u iemand (man,vrouw,groep) die zich in 2023 bijzonder heeft ingespannen voor ons dorp dan kunt u dat doorgeven aan de dorpsraad Ulvenhout via het mailadres secretariaat@dorpsraadulvenhout.nl met een duidelijke motivatie. Voorwaarde is dat de genomineerde woonachtig is in Ulvenhout, geen lid is van de Dorpsraad en ook niet koninklijk is onderscheiden. De aanmelding moet uiterlijk 15 december binnen zijn.

 

Winnaars Platte Buis

 


 

Unieke uitreiking Ulvenhoutse Platte Buis

09 januari 2023     Tekst: Ingrid Bothe - Foto's: Wim Venneman / Peter van der Kooij

8 januari werden er op de nieuwjaarsreceptie van de Dorpsraad Ulvenhout voor het eerst in de geschiedenis van de Platte Buis twee vrijwilligersonderscheidingen uitgereikt: aan Matty van Heesch en Elles Verkooijen.  

Lees verder

Wie verdient onderscheiding de Platte Buis?

18 november 2022     Tekst en foto: Dorpsraad Ulvenhout / Michael van Egeraat

Elk jaar krijgt een inwoner, groep of vereniging uit ons dorp voor zijn of haar verdiensten voor Ulvenhout de Platte Buis. Wie verdient volgens u deze onderscheiding dit jaar?

Lees verder

^ Naar boven