Een schitterend Mariabeeld

24 juli 2024     Tekst: Harm Scholten

MariabeeldDe Huberteskapel in Galder is weer klaar voor de toekomst. De wanden zijn gestukt en geschilderd en het Mariabeeld is in volle glorie gerestaureerd.

Brave Hendrik-taart

24 juli 2024     Ingezonden door Erna¬†- Tientjes Academie

Brave Hendrik taartJaren geleden kreeg ik van mijn (helaas inmiddels overleden) tuinbuurvrouw zes plantjes in mijn handen geduwd. “Hier” zei ze, “Brave hendrik!”

Kunstroute Ginneken is terug op 17 en 18 augustus

23 juli 2024     Ingezonden door: Ageeth Boermans

Kunstroute GinnekenNa een aantal jaar afwezigheid is de Kunstroute Ginneken in de wijk Ginneken weer terug!

Veel succes op de middelbare!

05 juli 2024     Tekst: Claudi Lugtenberg - Foto's: Maud van Rijckevorsel/Bas Rutten/Puk van de Nieuwenhuijzen

Eindmusical groep 8 Klokkebei

 

Donderdag 4 juli gleden de leerlingen van groep 8 van OBS De Klokkebei de school uit op weg naar een nieuw avontuur. Na de zomervakantie starten zij allemaal op een nieuwe middelbare school. Super spannend, maar ook heel erg leuk. 

 

EindkampEindkamp

Het afscheid van ‘hun’ basisschool kan natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Daarom hebben zij twee geweldige afscheidsweken gehad. De groepen 8 begonnen vorige week met het eindkamp waarbij ze allerlei toffe activiteiten hebben ondernomen.

Zoals altijd werd er gekampeerd in tenten, wat kenmerkend is voor De Klokkebei. Dit kamperen ging de leerlingen prima af! Wat wil je ook…ze hebben vanaf groep 3 al kunnen oefenen met opbouwen, afbreken, zelf koken en overnachten in tenten.

Er werd veel gedaan aan samenwerking en teambuilding. Er werd gelachen en er werden grenzen verlegd, maar bovenal werden er volop herinneringen gemaakt met hun klasgenootjes.

 

Eindmusical

Maandag 1 juli gingen de kinderen weer hard aan de slag met de laatste voorbereidingen voor hun eindmusical. We konden dit jaar weer in het Chassé terecht om de musical te laten zien aan alle ouders, opa’s, oma’s en andere genodigden.

Een uitvoering in het Chassé theater geeft toch altijd net dat beetje extra. Vol spanning betraden de kinderen het toneel om daar vervolgens een geweldige show neer te zetten. De musical ‘Vlam in de pan’ bleek een groot succes!

 

ProostEindfeest

Na twee geweldige shows was het gisteren tijd voor het eindfeest. De kinderen stapten om 20.00 uur uit de partybus de rode loper op, waar ze ontvangen werden met een drankje. Hierna werden ze toegezongen door alle leerkrachten, waarna het feest losbarstte onder leiding van DJ Sjoerd. Er werd gedanst, gelachen, er werden verzoeknummers gedraaid en musicalliedjes werden nogmaals luidkeels meegezongen.

 

Donderdag 3 juli mochten de leerlingen van groep 8 uitslapen. Hierna kwamen ze voor de laatste keer naar school met hun kamp t-shirt. Hierop verzamelden ze alle namen van hun klasgenootjes en leerkrachten. Toen dit gedaan was en nadat de nodige knuffels waren gegeven aan elkaar, gleden ze de school uit. Allemaal klaar voor een prachtige toekomst.

 

We gaan jullie missen!

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

 

 


 

 Andes

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven