Portret van een kunstenaar - Miriam Sanders

17 juni 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Miriam Sanders

Miriam SandersIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de Kunstroute in Ulvenhout. In de aanloop naar de Kunstroute zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Miriam Sanders.

Jan v.d. Meer kampioen 2023/24 DBVJ

17 juni 2024     Tekst: Toon Aarts - Foto's: Ad Martens

Overhandiging Supercup DBJVVanaf half september strijden op donderdagavond de 12 leden van de Driebandenvereniging Jeugdland tijdens hun wekelijkse topsportavond op de drie biljarttafels in de Taveerne om hun clubkampioenschap.

Special Olympics op Jeugdland

17 juni 2024     Tekst en foto's: Michael van Egeraat

Vlag Special OlympicsZaterdag 15 juni was een deel van Nationale Spelen in het kader van de Special Olympics 2024 op het Sportpark Jeugdland te Ulvenhout.

Special Olympics - Torch Run (Ginneken)

04 juni 2024     Tekst: Erwin Kanters

Logo Lions BredaIn juni 2024 vindt de eerstvolgende editie van Special Olympics Netherlands plaats in Breda en Tilburg. Dit is een sportevenement speciaal voor mensen met een verstandelijke handicap. De Lions spelen een ondersteunende rol bij het onderdeel Healthy Athletes.

 

Torch Run

Op donderdag 13 juni wordt in de middag een de Torch Run begeleid door politie en brandweer, en zullen Lions met een vijfpersoons-step samen met sporters aandacht vragen om sporten voor mensen met een verstandelijke handicap mogelijk te maken. De route zal vanuit het Schoolakkerplein in het Ginneken naar het Stadhuis op de Markt in Breda gaan. Vertrek is om 17.00 uur.

 

Route

De route is 2.700 meter lang.  Verzamel-/vertrekpunt is het Schoolakkerplein in het Ginneken in Breda. Vervolgens: Viandenlaan - Raadhuisstraat - Ginnekenmarkt - Ginnekenweg - Johan Willen Frisolaan - Ginnekenweg - Wilhelminastraat - Nieuwe Ginnekenstraat - van Coothplein (paaltjes) - Ginnekenstraat - Ridderstraat - Grote Markt doorlopen naar het bordes van het oude stadhuis.

 

Het zou super zijn als je de sporters komt aanmoedigen langs de route!

 

Ondersteuning

Wil je de Special Olympics en hun sporters ondersteunen? Wellicht wil je dan een donatie doen.

Doneer

 

Website

Op de website van Special Olympics Breda-Tilburg kun je meer lezen over de 2024 editie in Breda en Tilburg.

Website Special Olympics Breda Tilburg

 

Meer info

 

Doneer voor Torch Run

 

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven