Portret van een kunstenaar - Miriam Sanders

17 juni 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Miriam Sanders

Miriam SandersIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de Kunstroute in Ulvenhout. In de aanloop naar de Kunstroute zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Miriam Sanders.

Jan v.d. Meer kampioen 2023/24 DBVJ

17 juni 2024     Tekst: Toon Aarts - Foto's: Ad Martens

Overhandiging Supercup DBJVVanaf half september strijden op donderdagavond de 12 leden van de Driebandenvereniging Jeugdland tijdens hun wekelijkse topsportavond op de drie biljarttafels in de Taveerne om hun clubkampioenschap.

Special Olympics op Jeugdland

17 juni 2024     Tekst en foto's: Michael van Egeraat

Vlag Special OlympicsZaterdag 15 juni was een deel van Nationale Spelen in het kader van de Special Olympics 2024 op het Sportpark Jeugdland te Ulvenhout.

Avondvierdaagse Ulvenhout

27 mei 2024     Tekst en foto: Ellen van den Maagdenberg

Tappunt BrabantWater

 

Vanavond start de Avondvierdaagse Ulvenhout 2024!

 

Waar?

Iedere dag starten we vanuit de Pekhoeve. Op dinsdag t/m donderdag kan je vanaf 18.00 uur starten. Vrijdag is de starttijd afhankelijk van de te lopen afstand. Dit i.v.m. de gezamenlijke aankomst om 19.45 uur.

 

Wat?

Je kunt kiezen uit de afstanden: 3km, 5km en 10 km. Kinderen mogen de 10km niet zonder begeleiding lopen. Iedere dag hebben de routes een thema: op dinsdag de Landgoederen route, op woensdag de Dorpsroute, op donderdag de Bosroute en op vrijdag de Markroute. De route ontvang je dagelijks bij de start. De routes zijn te raadplegen via een QR code.

 

Wat kost het?

Een weekkaart kost € 6,00 p.p. Een dagpas kost € 2,00 p.p. Ouders die met de kinderen meelopen dienen ook een startkaart te kopen. Dinsdag om 17.00 uur start de kaartverkoop. Let wel, je kan pas om 18.00 uur starten met lopen. Betalen kan contant of met pin.

 

Prijsvraag met loterij

Elke dag ontvang je bij de start, op de post en bij terugkomst een letter op je weekkaart. Met deze letters kun je een woord vormen. Op vrijdag worden onder de goede inzendingen heel veel leuke prijzen verloot. Dit jaar zijn alle prijzen beschikbaar gesteld door de sponsoren!

 

Presentatie

In de Pekhoeve hangt een televisie scherm waarop dagelijks alle belangrijke informatie wordt gedeeld. Vergeet niet om te kijken en te lezen.

 

Bidon

Vergeet niet om dagelijks je eigen bidon of drinkfles mee te nemen. Je kunt deze thuis vullen, of bij het tappunt van Brabant Water. Op dinsdag komt Brabant Water ook nog met een speciaal mobiel tappunt.

 

Heb je vragen tijdens de Avondvierdaagse, spreek dan één van ons aan. We zijn herkenbaar aan de roze shirts.

 

Met sportieve groet,

Organisatie Avondvierdaagse Ulvenhout

 

Ewoud Haverhals, Edwin Reuvers, Koen van den Maagdenberg, Ellen van den Maagdenberg

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven