Samen lunchen in de Pekhoeve

07 februari 2024     Tekst en foto: Harm Scholten

 

Wegens succes geprolongeerd... Samen lunchen in de Pekhoeve. Onder het motto 'Samen smaakt beter' organiseerde KBO Ulvenhout op 31 januari een lunch voor alle 65-plussers van Ulvenhout. Het succes was zo groot, meer dan 60 deelnemers, dat er een tweede lunch wordt georganiseerd. Weer in de Pekhoeve. De laatste woensdag van februari, oftewel 28 februari, van 12.00 - 14.00 uur.

 

Maandelijks

Als dit weer een succes wordt, wil de KBO Ulvenhout er een maandelijks feestje van maken. Elke laatste woensdag van de maand. Als u 65-plus bent, zet de lunch dan alvast in uw agenda. Het is echt heel gezellig. Samen eten, gewoon laagdrempelig, even bijkletsen, misschien wel nieuwe ontmoetingen en nieuwe afspraken maken? Samen, met elkaar iets doen is echt heel belangrijk. Vandaar dit initiatief. . . En voor de kosten hoeft u het niet te laten: € 5,00 voor de hele lunch.

 

Onderstaande poster zult u op verschillende plaatsen in Ulvenhout aantreffen. Hierop staan alle details en leest u ook hoe u zich kunt aanmelden. Misschien iets voor u,  of als u jonger bent voor uw ouders, uw buurvrouw of -man? 

 

Hoort zegt het voort!!!!

 

 

Terug Schrijf reactie

KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout

^ Naar boven