Driebanden Kampioenschappen Ulvenhout 2024

11 oktober 2023     Tekst: Commissie Driebanden Ulvenhout / Toon Aarts

 

Na een broodnodige rustpauze tijdens de afgelopen zomer, wordt er - heeft de organisatie vernomen - in diverse lokaliteiten weer driftig getraind op het groene of blauwe laken, met het oog op de 41e editie van de Driebanden Kampioenschappen van Ulvenhout.

 

Terugblik

De finale-avond in maart jongstleden, met spannende finales in de C- en Hoofdklasse en met als toegift de demonstratie Biljart Artistiek door Nederlands kampioen Jop de Jong, staat nog in menig geheugen gegrift. Als je dit nog een keer wilt bekijken (inmiddels wereldwijd ruim 35.000 keer bekeken), kun je dat hier doen.  

 

Start toernooi

De commissie heeft tijdens de zomer de opengevallen plaatsen naar aanleiding van het vertrek van Ruud Daniëls en Victor Carton weten op te vullen door twee enthousiaste nieuwe commissieleden aan te trekken in de persoon van Ad Martens en André Heestermans. In de nieuwe samenstelling is de commissie vorige week bijeen gekomen om de voorbereidingen te treffen voor het komende toernooi, dat op 3 januari a.s. van start zal gaan.

 

Inschrijven vóór 11 november

De inschrijving is vanaf heden opengesteld. Op de twee speellocaties, de Flamingo Bar en de Taveerne van Jeugdland, zijn inschrijfformulieren aanwezig. De eenvoudigste manier om je in te schrijven is via onze website www.driebandenulvenhout.nl/inschrijven. De inschrijftermijn sluit op vrijdag 10 november en het inschrijfgeld bedraagt € 10.00.

 

Genieten

Met de steun van onze sponsoren, Jumbo Bertens Ulvenhout, Flamingo Bar, Taveerne Jeugdland, FRCreatives en Aartsen, gaat de commissie weer een spetterend toernooi organiseren en kunnen de biljartliefhebbers van Ulvenhout en omstreken weer genieten van een aantal sportieve avonden in een gezellige ambiance gedurende de eerste drie maanden van het nieuwe jaar.

 

Met sportieve groet.

Commissie Driebanden Kampioenschappen Ulvenhout

 

PS. Helaas is door drukke werkzaamheden in het buitenland onze razende reporter A. Kiet niet meer in de gelegenheid om tijdens het toernooi zijn wekelijkse verslagen samen te stellen, maar de commissie heeft zijn achterneef (van moederskant) bereid gevonden om zijn taak over te nemen.

Terug Schrijf reactie

 

Klik op logo om naar website te gaan

^ Naar boven