Natuur rond het Markdal: Amerikaanse eik

24 mei 2024     Tekst: Joop van Riet / Aad van Diemen - Foto: Aad van Diemen

Blad van een Amerikaanse eikDeze week in Natuur rond het Markdal een bijdrage van Aad van Diemen over de Amerikaanse eik, en natuurlijk de wekelijkse Markandalletjes. 

Heb jij recht op de Bredapas?

24 mei 2024     Tekst: Gemeente Breda

logo gemeente BredaDe BredaPas is een kortingspas. Woon je in de gemeente in Breda en heb je een laag inkomen? Dan kun je per huishouden één gratis BredaPas aanvragen als je aan de voorwaarden voldoet.

Portret van een kunstenaar - Wies Verwaaien

23 mei 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Wies Verwaaien

Wies VerwaaienIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de kunst- en tuinroute. In de aanloop naar dit weekend zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Wies Verwaaien.

 

Toch nog een Grimhuysenparkconcert in de buitenlucht!!!

06 september 2023

 

In de reeks Grimhuysenparkconcerten treedt donderdag 7 september van 20.00 - 22.00 uur op: Rocking Old Chap Band. Deze band heeft een breed repertoire uit de jaren 50, 60, 70, 80 en 90 en staat garant voor een gezellig, sfeervol en spetterend optreden.

 

Buiten!!!

Door het onverwachte uitzonderlijk goede weer zal het optreden van de Rocking Old Chap Band toch buiten in het Grimhuysenpark kunnen plaatsvinden. Kom allen naar het park en we maken er samen nog één keer buiten een fantastische zomeravond van!

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

30 mei DinerConcert Landgoed Ulvenhart met

30 mei DinerConcert Landgoed Ulvenhart DinerConcert met Matthieu Idmtal

 

 


 

 Andes

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven