UVV'40 start met nieuw trainersduo op zaterdag

17 juli 2023     Tekst: UVV'40 / Michael van Egeraat - Foto: Tim Eshuis

 

UVV'40 heeft het genoegen om de aanstelling van het trainersduo Niels van Dongen en Walter Laurijssen aan te kondigen voor het nieuwe eerste elftal. 

 

Zaterdag

Dit is een historisch moment voor de club, omdat het voor het eerst in de 85-jarige geschiedenis van UVV'40 is dat het eerste elftal uitkomt op zaterdag in plaats van op zondag. De foto bij dit artikel is de laatste teamfoto van UVV’40-1 op zondag.

 

Nieuw trainersduo

Van Dongen en Laurijssen zijn beiden clubmannen en hebben een lange geschiedenis bij UVV'40. Het trainersduo is erg enthousiast over hun aanstelling bij UVV'40. "We zijn vereerd om deze uitdaging aan te gaan en kijken er enorm naar uit om met een talentvolle groep spelers te werken", aldus Van Dongen en Laurijssen.

 

Verbinding

Tevens kijken beide heren breder dan het eigen elftal alleen en gaan zij nauw samenwerken met de hoofdtrainers van de jeugdselectie-elftallen, waarbij verbinding met de jeugd het motto zal zijn. UVV'40 kijkt uit naar de start van het nieuwe seizoen en wenst het trainersduo en de selectie veel succes en vooral plezier samen toe.

 

Afscheid Marco van Dijnsen

Nadat UVV’40 heeft besloten de overstap te maken naar het zaterdagvoetbal, hebben Marco van Dijnsen en UVV’40 besloten om niet samen door te gaan. Zoals op de website van UVV’40 te lezen is, wenst Marco UVV’40 heel veel succes. UVV'40 bedankt Marco voor het afgelopen seizoen en wenst hem veel succes toe bij NAC en bij Bergvliet!

 

Meer informatie over UVV’40 (Ulvenhoutse Voetval Vereniging) is te vinden op de website www.uvv40.nl.

Terug Schrijf reactie

Klik op logo om naar website te gaan

^ Naar boven