UVV'40 pupil van de week: Thijmen Snackey

25 april 2023     Tekst: UVV'40 / Judith - Foto: UVV'40 / Michael van Egeraat

 

Met Thijmen als pupil van de week won UVV'40 met 4-1 van Riel.

 

Ruwe bolster, blanke pit

Thijmen is al van jongs af aan lid van UVV’40. Na zich even een tijdje gefocust te hebben op het keepen, heeft hij de keuze gemaakt als verdediger verder te gaan. En niet zomaar een verdediger. Thijmen is het type “ruwe bolster, blanke pit “! Je hoort hem niet, maar ziet ‘m wel. Thijmen heeft zich door harde inzet en overtuiging opgewerkt tot basisspeler op hoofdklasseniveau, op zijn favoriete plek: rechts achter.

 

Karakter

Hij is altijd de eerste die zich meldt voor de training. En altijd bereid te helpen met uitzetten en opruimen van het trainingsmateriaal! Zijn slidings zijn vermaard en hij maakt met enige regelmaat zijn directe tegenstanders gek met zijn timing en snelheid. Zelfs zo, dat die tegenstanders nog wel eens gemene overtredingen gaan maken. Maar Thijmen laat zich niet gek maken en speelt ze elke week gewoon uit de wedstrijd. Een karakter-kereltje. Zachtaardig en vriendelijk buiten de lijnen, meedogenloos daarbinnen.

We gunnen elke trainer/coach een Thijmen in het team, want dat maakt een team onoverwinnelijk! Thijmen (links) staat op de foto met Jari Heestermans van UVV'40-1

 

Kijk voor meer informatie ook de website van UVV’40.

Terug Schrijf reactie

Klik op logo om naar website te gaan

^ Naar boven