Afscheid Jan Rademakers en welkom aan nieuwe voorzitter bij KBO Ulvenhout

06 april 2023     Tekst en foto: KBO Ulvenhout - Mieke Vos

 

Tijdens een heel drukbezochte algemene ledenvergadering op vrijdag 31 maart heeft Jan Rademakers na 19 jaar voorzitterschap afscheid genomen van KBO Ulvenhout. In het 65-jarig bestaan van de KBO is hij van de 10 voorzitters de langst zittende geweest. Daarvoor was Jan nog twee jaar secretaris. Jan kent iedereen en iedereen kent Jan

 

Voor en door leden

KBO staat voor belangenbehartiging, informatie en ontmoeting, waarbij het motto van Jan is: VOOR LEDEN, DOOR LEDEN en het bestuur faciliteert. Als voorzitter zette hij een duidelijke lijn uit en laat daardoor een mooie vereniging achter: financieel gezond, een flink ledenbestand, een mooi aanbod van activiteiten, een mooi SCC de Pekhoeve en een nieuwe website

 

Betrokken

Jan was vaak te zien in en rondom de Pekhoeve en hij nam aan verschillende activiteiten deel. Enerzijds omdat hij dat leuk vond, maar ook vooral om tussen de leden te zijn. Op deze manier was hij op de hoogte van wat er speelde en leefde en daarmee ook echt het aanspreekpunt. Hij was er altijd als er iets te vieren was, maar zeker ook als er zorgelijke of verdrietige zaken speelden. Je kon altijd op Jan rekenen.

 

Onderscheiden

Ook buiten de KBO is Jan altijd contactpersoon geweest, waardoor er sprake was van een nauwe, fijne samenwerking met andere Ulvenhoutse verenigingen. Vanwege zijn vele verdiensten heeft het bestuur de zilveren speld met oorkonde van de KBO uitgereikt. 
Als dank was er een mooie attentie en bloemen voor zijn vrouw Leni, die altijd naast Jan gestaan heeft en zelf ook altijd actief is geweest.
Met verschillende toespraken en warme woorden, hebben we feestelijk afscheid genomen van Jan als voorzitter

 

Interim

Met het vertrek van Jan, gaat veel kennis en informatie weg. We zullen Jan missen maar we gunnen hem van harte een mooie tijd met veel minder verplichtingen. Jan heeft de voorzittershamer overgedragen aan Henk van der Loo, die voor twee jaar interim-voorzitter wil zijn.

We wensen Henk veel succes en een fijne tijd toe.

 

Terug Schrijf reactie

KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout

^ Naar boven