Natuur rond het Markdal: Moffel zonder Piertje

26 mei 2023     Tekst en foto: Joop van Riet / Ad van de Laar - Foto: Ellen Rijken

Deze week in Natuur rond het Markdal: een bijdrage van Ad van de Laar over molshopen die de lente aankondigen, en natuurlijk de wekelijkse Markandalletjes. 

Dauwzwemmen

26 mei 2023     Tekst en foto: Laurin Heemskerk

Laurin Heemskerk ging op Hemelvaartsdag met een aantal anderen dauwzwemmen in de Galderse Meren.

UVV’40 1 van zondag naar zaterdag

25 mei 2023     Tekst: UVV'40 / Geert en Michael - Foto's: Michael van Egeraat

Op tweede pinksterdag, maandag 29 mei, speelt het eerste elftal van UVV’40 alweer de laatste wedstrijd van de reguliere competitie in vierde klasse C.

Het is snel, het is intens, het is boksen!

23 maart 2023     Tekst: Marcel van Loon - Foto's: Chelsey Heijnen

 

Op zondag 19 maart opende Boxing University zijn deuren voor het boksminnend publiek en alle nieuwsgierigen die het boksen wilden ontdekken. Het werd een dag die in het teken stond van de jeugd.

 

Populair

Dat het boksen in Breda aan populariteit wint, was aan de toestroom van de vele bezoekers en sporters te zien. Het werd een goed bezochte, sportieve en gezellige dag op sportcentrum Jeugdland.

 

 

Olympisch

Vier Brabantse boksverenigingen, vertegenwoordigd in Team Zuid, lieten hun pupillen met elkaar trainen. Samen sterker, slimmer, sneller en vaardiger worden in een van de oudste Olympische sporten. En dat alles met een glimlach op het gezicht.

 

Samen

Dat dit heel normaal is in het boksen lieten de jongens en meiden na elke ronde zien. Shake hands vooraf en achteraf na iedere ronde boksen, afgerond met een omhelzing, een grap of een grol... Het is altijd de normaalste zaak in de bokswereld. En zo hoort het: je onder sportieve omstandigheden samen groeien en ontwikkelen is het mooiste wat er is.

 

Een geslaagde dag, waar de jeugd de grote winnaar was.

 

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

Moestuinlunches - Landgoed Ulvenhart

Moestuinlunches op Landgoed Ulvenhart


 

 


 

 

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven