Broekcross Ulvenhout

08 december 2023     Tekst: Heidi van Dijke - Foto: Mark Pareyn

Na enkele jaren van de loopkalender te zijn verdwenen maakt de Broekloop in Ulvenhout AC (Geersbroek) dit jaar een doorstart. Meld je uiterlijk 22 december aan.

Natuur rond het Markdal: Sinterklaasvogels

08 december 2023     Tekst: Joop van Riet / Willem Veenhuizen - Foto: Joop van Riet

Deze week in Natuur rond het Markdal een bijdrage van Willem Veenhuizen over de vogels die hij tijdens zijn laatste vogelwandeling zag, en natuurlijk de wekelijkse Markandalletjes. 

10 jaar Ulvenhout Leeft

07 december 2023     Tekst: Ulvenhout Leeft

4 mei 2024 bestaat Ulvenhout Leeft 10 jaar. Dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Mini-museum in de Donk

07 maart 2023     Tekst en foto: Jenny Smits

 

Beste dorpsgenoten,

 

Breng eens vrijblijvend een bezoekje aan zaal “Het Binnenhof” van Surplus De Donk aan de Slotlaan 15 in Ulvenhout. Hier staat een grote vitrinekast waarin hele mooie spullen uit het museum van Paulus van Daesdonck tentoongesteld worden. Wij willen u graag uitnodigen om ook eens een kijkje te komen nemen.

 

Activiteiten

Uiteraard kunt u bij ons in Het Binnenhof ook gebruik maken van een kopje koffie, thee, een drankje of een hapje. Er vinden dagelijks activiteiten plaats waaraan u kunt deelnemen. De zaal is van ma t/m vrijdag geopend vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur. Rond 12.00 uur is het restaurant geopend en kan er evt. ook gebruik gemaakt worden van een warme of broodmaaltijd tegen een kleine vergoeding. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Ook in het weekend kunt u in de zaal terecht.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over, of deelname aan, activiteiten contact op met onze Begeleider Ontmoetingsplein, Jenny Smits, via e-mail : jenny.smits@surplus.nl, of telefonisch: 0639270248.
Ons Huisblad “Journaal”, met maandelijkse activiteiten, is verkrijgbaar bij de receptie van De Donk of kan gemaild worden.

 

We hopen u te begroeten in De Donk.

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

Dinerconcert op 10 dec bij Landgoed Ulvenhart

Dinerconcert op 10 dec bij Landgoed Ulvenhart

 

 

 


 

 Andes

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven