Driebanden Kampioenschappen Ulvenhout: De eerste finales zijn gespeeld!

27 maart 2023     Tekst en foto's: Driebanden Commissie Ulvenhout / A. Kiet

Vrijdagavond 24 maart zijn de finales van de D-, B- en A-klasse gespeeld.

FIKS: Weten wat je wilt

27 maart 2023     Tekst: FIKS / Merel Verzeijden

Woensdag 29 maart aanstaande start het gratis FIKS-programma in Breda. Samen ontdekken jongeren wat ze willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. 

Palmpasen in Ulvenhout

27 maart 2023     Tekst en foto: Werkgroep Gezinsvieringen Ulvenhout-Bavel / Jan Rops

De Werkgroep Gezinsvieringen Ulvenhout-Bavel organiseert ook dit jaar de welbekende Palmpasen gezinsviering met ezel Sila, en wel op zondag 2 april om 11 uur in de Laurentiuskerk in Ulvenhout. 1 april kun je zelf een Palmpasenstok maken.

Mini-museum in de Donk

07 maart 2023     Tekst en foto: Jenny Smits

 

Beste dorpsgenoten,

 

Breng eens vrijblijvend een bezoekje aan zaal “Het Binnenhof” van Surplus De Donk aan de Slotlaan 15 in Ulvenhout. Hier staat een grote vitrinekast waarin hele mooie spullen uit het museum van Paulus van Daesdonck tentoongesteld worden. Wij willen u graag uitnodigen om ook eens een kijkje te komen nemen.

 

Activiteiten

Uiteraard kunt u bij ons in Het Binnenhof ook gebruik maken van een kopje koffie, thee, een drankje of een hapje. Er vinden dagelijks activiteiten plaats waaraan u kunt deelnemen. De zaal is van ma t/m vrijdag geopend vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur. Rond 12.00 uur is het restaurant geopend en kan er evt. ook gebruik gemaakt worden van een warme of broodmaaltijd tegen een kleine vergoeding. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Ook in het weekend kunt u in de zaal terecht.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over, of deelname aan, activiteiten contact op met onze Begeleider Ontmoetingsplein, Jenny Smits, via e-mail : jenny.smits@surplus.nl, of telefonisch: 0639270248.
Ons Huisblad “Journaal”, met maandelijkse activiteiten, is verkrijgbaar bij de receptie van De Donk of kan gemaild worden.

 

We hopen u te begroeten in De Donk.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Paaslunch en -diner 09-04-2023- Landgoed Ulvenhart

Pasen 2023 - Landgoed Ulvenhart


 

 


 

 

^ Naar boven