Natuur rond het Markdal: Moffel zonder Piertje

26 mei 2023     Tekst en foto: Joop van Riet / Ad van de Laar - Foto: Ellen Rijken

Deze week in Natuur rond het Markdal: een bijdrage van Ad van de Laar over molshopen die de lente aankondigen, en natuurlijk de wekelijkse Markandalletjes. 

Dauwzwemmen

26 mei 2023     Tekst en foto: Laurin Heemskerk

Laurin Heemskerk ging op Hemelvaartsdag met een aantal anderen dauwzwemmen in de Galderse Meren.

UVV’40 1 van zondag naar zaterdag

25 mei 2023     Tekst: UVV'40 / Geert en Michael - Foto's: Michael van Egeraat

Op tweede pinksterdag, maandag 29 mei, speelt het eerste elftal van UVV’40 alweer de laatste wedstrijd van de reguliere competitie in vierde klasse C.

Mini-museum in de Donk

07 maart 2023     Tekst en foto: Jenny Smits

 

Beste dorpsgenoten,

 

Breng eens vrijblijvend een bezoekje aan zaal “Het Binnenhof” van Surplus De Donk aan de Slotlaan 15 in Ulvenhout. Hier staat een grote vitrinekast waarin hele mooie spullen uit het museum van Paulus van Daesdonck tentoongesteld worden. Wij willen u graag uitnodigen om ook eens een kijkje te komen nemen.

 

Activiteiten

Uiteraard kunt u bij ons in Het Binnenhof ook gebruik maken van een kopje koffie, thee, een drankje of een hapje. Er vinden dagelijks activiteiten plaats waaraan u kunt deelnemen. De zaal is van ma t/m vrijdag geopend vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur. Rond 12.00 uur is het restaurant geopend en kan er evt. ook gebruik gemaakt worden van een warme of broodmaaltijd tegen een kleine vergoeding. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Ook in het weekend kunt u in de zaal terecht.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over, of deelname aan, activiteiten contact op met onze Begeleider Ontmoetingsplein, Jenny Smits, via e-mail : jenny.smits@surplus.nl, of telefonisch: 0639270248.
Ons Huisblad “Journaal”, met maandelijkse activiteiten, is verkrijgbaar bij de receptie van De Donk of kan gemaild worden.

 

We hopen u te begroeten in De Donk.

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

Moestuinlunches - Landgoed Ulvenhart

Moestuinlunches op Landgoed Ulvenhart


 

 


 

 

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven