Prijsuitreiking bij OMANIDO

28 maart 2023     Tekst: OMANIDO / John van der Velden - Foto's: Michael van Egeraat

24 maart vond in de Taveerne van Jeugdland de prijsuitreiking plaats van de vierde ronde van biljartclub OMANIDO.

Driebanden Kampioenschappen Ulvenhout: De eerste finales zijn gespeeld!

27 maart 2023     Tekst en foto's: Driebanden Commissie Ulvenhout / A. Kiet

Vrijdagavond 24 maart zijn de finales van de D-, B- en A-klasse gespeeld.

Palmpasen in Ulvenhout

27 maart 2023     Tekst en foto: Werkgroep Gezinsvieringen Ulvenhout-Bavel / Jan Rops

De Werkgroep Gezinsvieringen Ulvenhout-Bavel organiseert ook dit jaar de welbekende Palmpasen gezinsviering met ezel Sila, en wel op zondag 2 april om 11 uur in de Laurentiuskerk in Ulvenhout. 1 april kun je zelf een Palmpasenstok maken.

Spektakel gegarandeerd op slotavond Driebandenkampioenschappen

03 maart 2023     Tekst en foto: Commissie Driebanden Ulvenhout / Toon Aarts

 

Het Driebandentoernooi bevindt zich inmiddels in de beslissende fase. Maandag 6 maart starten de eindrondes.

 

Complete programma

 

Vrijdagavond 24 maart worden in de Flamingo Bar de finales gespeeld in de D-, B- en A-klasse. De C- en de Hoofdklasse zullen hun finales afwerken op onze slotavond op vrijdag 31 maart in de Taveerne van Jeugdland. Aanvang beide finale-avonden: 19.30 uur.

 

Spektakel

Omdat het dit jaar de 40ste editie is van onze kampioenschappen en dus weer een lustrumjaar, is het traditie om op de slotavond een extra spektakelstuk voor te schotelen. Deze keer heeft de organisatie een ware biljartvirtuoos weten te strikken in de persoon van Jop de Jong.

 

Biljartvirtuoos

Toon Aarts: “We willen de slotavond ook voor de neutrale liefhebbers extra aantrekkelijk maken. Daarom hebben we dit jaar besloten om een topbiljarter uit te nodigen voor een demonstratie. Jop de Jong is een Europese topper binnen de spelsoort Biljart Artistiek en hij kan waanzinnig biljarten. Hij goochelt echt met biljartballen en zal het publiek trakteren op zweepslag-trekstoten, zware kopstoten en subtiele doorschieters. We nodigen alle geïnteresseerden dan ook van harte uit om erbij te zijn. Komt allen want het wordt echt een mooie avond, aanvang 19.30 uur.”

 

Talent

Jop de Jong komt uit Bathmen en is woonachtig in Arnhem. Hij is een talentvolle biljarter met een conduite staat waar je “U” tegen zegt. Hij begon op zijn dertiende al met het “kunststoten” en is ondanks zijn jonge leeftijd (25) inmiddels al viervoudig Nederlands Kampioen. Tijdens zijn debuut op het Europees Kampioenschap in Duitsland veroverde hij meteen een bronzen medaille. Namens Nederland zou Jop van 16 t/m 19 februari 2023 deelnemen aan het WK Biljart Artistiek in Ankara Turkije, maar wegens de aardbeving is dit toernooi uitgesteld.

 

Om een indruk te geven van zijn kunnen, bekijk de link via de knop hieronder.

 

Jop de Jong


Noteer 31 maart in je agenda!

 

 

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Paaslunch en -diner 09-04-2023- Landgoed Ulvenhart

Pasen 2023 - Landgoed Ulvenhart


 

 


 

 

^ Naar boven