Driebanden Kampioenschappen Ulvenhout: De eerste finales zijn gespeeld!

27 maart 2023     Tekst en foto's: Driebanden Commissie Ulvenhout / A. Kiet

Vrijdagavond 24 maart zijn de finales van de D-, B- en A-klasse gespeeld.

FIKS: Weten wat je wilt

27 maart 2023     Tekst: FIKS / Merel Verzeijden

Woensdag 29 maart aanstaande start het gratis FIKS-programma in Breda. Samen ontdekken jongeren wat ze willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. 

Palmpasen in Ulvenhout

27 maart 2023     Tekst en foto: Werkgroep Gezinsvieringen Ulvenhout-Bavel / Jan Rops

De Werkgroep Gezinsvieringen Ulvenhout-Bavel organiseert ook dit jaar de welbekende Palmpasen gezinsviering met ezel Sila, en wel op zondag 2 april om 11 uur in de Laurentiuskerk in Ulvenhout. 1 april kun je zelf een Palmpasenstok maken.

Drieluik Bosuilse Carnaval

20 februari 2023     Tekst: Stichting Ulvenhouts Carnaval / Anton van Opstal - Foto's: S.U.C

S.U.C: “Ut lôôpt hier op rollekes”

 

 

Carnavalsmis lôôpt op rollekes

De Carnavalsmis, altijd weer een mooi moment in het drukke Bosuilse Carnavalsprogramma. Vrijdag 17 februari waren weer de nodige Bosuilen en Bosuilinnen naar de Laurentiuskerk gekomen voor een moment van bezinning. Een mis die dit jaar, net als de jaren daarvoor, op rollekes verliep, zoals ook de overdracht van de organisatie van Ingeborg van den Maagdenberg naar Henk van Sasse van Ysselt. Dank aan de mensen van de organisatie, de Laurentiuskerk en Blaaskapel De Bosuilen, die weer voor de muzikale ondersteuning zorgde.

 


 

Geslaagde Prinsenbrunch

Afgelopen zaterdagmiddag, 18 februari, klokslag half een stroomde de Flamingobar gezellig vol voor de jaarlijkse Prinsenbrunch. De organisatie had weer gezorgd voor een prima brunch, waardoor de Bosuilen en Bosuilinnen weer een goede bodem konden leggen voor de carnavalsdagen. Een brunch met ook twee hoogtepunten.

Als eerste de benoeming van Joep van den Maagdenberg tot Erelid van de Stichting Ulvenhouts Carnaval, dit voor zijn grote inzet voor het Carnaval in het Bosuilendorp en dat gedurende tal van jaren.

Als tweede ontving Carla van Gurp voor haar talrijke activiteiten gedurende heel wat jaren voor het Carnaval in het Bosuilendorp de Gouden Uitblinker 2023. We kunnen dus wederom weer spreken van een geslaagde Prinsenbrunch.

 

 

Uilenbal

Zaterdagavond was het weer genieten in de Pekhoeve, waar het Uilenbal op het programma stond. Het was gezelligheid troef en de vele Bosuilen en Bosuilinnen hadden het prima naar hun zin. Dansen, de polonaise lopen en gezellig wat bijkletsen, dat gebeurde allemaal. De DJ’s tekenden voor de TOP 55 en de artiest, “Het Feestkanon”, zorgde eveneens voor gezellige meezingers.
De gezelligheid werd dit jaar verhoogd door ’t Bosuilse Cafeetje achterin de Pekhoeve, waar tot in de laatste uurtjes de nodige gasten vertoefden. Op naar volgende editie van het Uilenbal.

 

Stichting Ulvenhouts Carnaval

 

Volg ons tijdens Carnaval op Facebook en Instagram, of bezoek onze website. Hier vind je ook alle foto’s en verslagen van Carnaval 2023.

 

www.bosuilendorp.nl

 

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Paaslunch en -diner 09-04-2023- Landgoed Ulvenhart

Pasen 2023 - Landgoed Ulvenhart


 

 


 

 

^ Naar boven