Ken jij een Smaakmaker?

28 februari 2024     Tekst: Ingrid Bothe

Het hele jaar door kun je mensen voordragen voor de titel Smaakmaker. Doe je dat vóór 4 maart a.s., dan wordt je voordracht nog meegenomen in de selectie voor 2024.

 

 

1.175 pakken koffie voor de Voedselbank

28 februari 2024     Tekst en foto: Frank Verscheure

Bij bijna alle supermarkten van Albert Heijn, Jumbo en PLUS zijn eind november 2023 inleverboxen voor DE-punten neergezet; ook in Ulvenhout.

Kap- en snoeiwerkzaamheden Rouppe van der Voortlaan

28 februari 2024     Tekst: Gemeente Breda

Begin volgende week starten kap- en snoeiwerkzaamheden aan de Rouppe van der Voortlaan. 

 

Ulvenhout on Ice curlingtoernooi

12 januari 2023     Tekst: The Broomers / Saskia Hardeman - Foto: Peter van der Kooij

 

Lang geleden hebben wij ons team The Broomers (niet te verwarren met Boomers) opgegeven voor het Ulvenhout on Ice Curling toernooi. Helaas gooide corona tot twee keer toe roet in het eten en werd het uitgesteld. 

 

Waar je lang op wacht...

Dit jaar was het dan eindelijk zover. Met 40 andere teams mochten we meedoen met dit super leuke evenement van Ulvenhout on Ice. Dit curlingtoernooi was niet zomaar even een avondje curlen. Nee, we hebben met alle teams drie weken lang tegen elkaar gestreden op de Ulvenhoutse ijsbaan en aan de bar. Tijdens onze drie avonden met poelwedstrijden boekten we wisselende resultaten. Uiteindelijk waren we met hakken over de sloot door naar de grote finale op 7 januari. 

 

Kampioenen

Met gepaste trots arriveerden we op de finaledag met de andere finalisten. De spanning zat er goed in, want een verliespartij op de finaledag betekende dat je als team direct uit het toernooi lag. Het werd een enorm spannende en super gezellige avond met steeds tussendoor muziek en natuurlijk genoeg te drinken. Dat we wonnen, was geweldig en een grote verrassing! We zijn trots dat we als Broomers de wisselbokaal mee naar huis mochten nemen en zullen er het komende jaar goed op passen.


Wij willen de organisatie van Ulvenhout on Ice heel hartelijk bedanken voor dit fantastische evenement, en vooral ook de organisatoren van het toernooi: Rob Raats en Erik Rijen. Het zat goed in elkaar en volgens mij hebben alle teams enorme lol gehad.

 

Wij komen volgend jaar zeker terug om onze titel te verdedigen.

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

Groenkazerne Ulvenhout houdt Open Dag op 29 februari 16-17 uur

Open huis Groenkazerne Ulvenhout 29 feb 16-17 uur

 

 


 

 Andes

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven