Bosuils Babykieltje

27 januari 2023     Tekst: Stichting Ulvenhouts Carnaval / Ingrid Bothe

Is er afgelopen jaar een Bosuiltje of Bosuilinneke in jouw gezin geboren?

Ben jij een Bruggenbouwer in je buurt?

27 januari 2023     Tekst: LSA bewoners / Kim Verweij

Van 16 januari tot en met 24 februari kun je bij het Oranjefonds initiatieven aanmelden voor een van de drie Appeltjes van Oranje.

Mijmeringen van Peer van 't Gatbroek: Sauwelen

26 januari 2023     Tekst: Piet Nuijten - Foto's: S.U.C. / Wim Venneman

10 en 11 februari a.s. wordt er weer gesauweld in Bosuilendorp. Peer van 't Gatbroek mijmert over hoe het ook alweer begon.

Ulvenhout on Ice curlingtoernooi

12 januari 2023     Tekst: The Broomers / Saskia Hardeman - Foto: Peter van der Kooij

 

Lang geleden hebben wij ons team The Broomers (niet te verwarren met Boomers) opgegeven voor het Ulvenhout on Ice Curling toernooi. Helaas gooide corona tot twee keer toe roet in het eten en werd het uitgesteld. 

 

Waar je lang op wacht...

Dit jaar was het dan eindelijk zover. Met 40 andere teams mochten we meedoen met dit super leuke evenement van Ulvenhout on Ice. Dit curlingtoernooi was niet zomaar even een avondje curlen. Nee, we hebben met alle teams drie weken lang tegen elkaar gestreden op de Ulvenhoutse ijsbaan en aan de bar. Tijdens onze drie avonden met poelwedstrijden boekten we wisselende resultaten. Uiteindelijk waren we met hakken over de sloot door naar de grote finale op 7 januari. 

 

Kampioenen

Met gepaste trots arriveerden we op de finaledag met de andere finalisten. De spanning zat er goed in, want een verliespartij op de finaledag betekende dat je als team direct uit het toernooi lag. Het werd een enorm spannende en super gezellige avond met steeds tussendoor muziek en natuurlijk genoeg te drinken. Dat we wonnen, was geweldig en een grote verrassing! We zijn trots dat we als Broomers de wisselbokaal mee naar huis mochten nemen en zullen er het komende jaar goed op passen.


Wij willen de organisatie van Ulvenhout on Ice heel hartelijk bedanken voor dit fantastische evenement, en vooral ook de organisatoren van het toernooi: Rob Raats en Erik Rijen. Het zat goed in elkaar en volgens mij hebben alle teams enorme lol gehad.

 

Wij komen volgend jaar zeker terug om onze titel te verdedigen.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 


 

 

^ Naar boven