Bosuils Babykieltje

27 januari 2023     Tekst: Stichting Ulvenhouts Carnaval / Ingrid Bothe

Is er afgelopen jaar een Bosuiltje of Bosuilinneke in jouw gezin geboren?

Ben jij een Bruggenbouwer in je buurt?

27 januari 2023     Tekst: LSA bewoners / Kim Verweij

Van 16 januari tot en met 24 februari kun je bij het Oranjefonds initiatieven aanmelden voor een van de drie Appeltjes van Oranje.

Mijmeringen van Peer van 't Gatbroek: Sauwelen

26 januari 2023     Tekst: Piet Nuijten - Foto's: S.U.C. / Wim Venneman

10 en 11 februari a.s. wordt er weer gesauweld in Bosuilendorp. Peer van 't Gatbroek mijmert over hoe het ook alweer begon.

Curling zorgt voor plezier en verbinding!

11 januari 2023     Tekst: The Curlies / Corinne Buck - Foto: Peter van der Kooij

 

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan,” aldus Pippi Langkous en zo dachten wij er ook over toen we ons inschreven voor het curlingtoernooi. Er wordt direct druk heen en weer geappt over welke outfit het moet worden.

 

Eenmaal op het ijs merken we dat we stiekem toch wel een beetje fanatiek worden. Ook vanaf de kant wordt er meegeleefd wanneer de curlingsteen weer net te hard of net te zacht gaat, of wanneer de tegenstander onze steen weg beukt. De baan krijgt de schuld, de tegenstander wordt afgeleid, maar alles met een lach.

 

Tussen de wedstrijden door en na de laatste wedstrijd wordt er gezellig gekletst, gedronken, gezongen en gedanst met elkaar en met de tegenstanders. Heel leuk om zo kennis te maken met mededorpsgenoten.

 

Petje af voor de organisatie, die er enorm veel tijd en energie in heeft gestoken om dit geweldige evenement te organiseren. We hebben ervan genoten.

 

Tot volgend jaar!

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 


 

 

^ Naar boven