Ulvenhout on Ice

10 januari 2023     Tekst: Piet Nuijten

 

Niet gebruikelijk, twee Platte Buizen in een jaar. Maar een uitzondering is dat we een uniek gebeuren mochten meemaken de laatste weken: Ulvenhout on Ice.

 

De commissie Ulvenhout on Ice, met als voortrekker Kees van Hooijdonk in samenwerking met Ulvenhout Leeft met hun voorzitter Niek Roovers, heeft er een nooit te vergeten happening van gemaakt.

 

Met meer dan 100 vrijwilligers uit alle geledingen van ons dorp. Veel activiteiten zijn er deze drie weken georganiseerd, waarvan de opening al bijzonder was: door de burgemeester en de tienjarige kunstrijdster Michelle, die een kür reed waar Sjoukje Dijkstra en Johan Haanappel in hun tijd jaloers op konden zijn.

 

Een après-ski avond. De spannende curlingavonden waar iedereen op de knieën ging. Veel aandacht voor de jeugd met veel schaatsplezier en discoschaatsen. De DJ’s, de boerenkapel, en niet te vergeten het Kerstconcert van Joy. Die zongen de sterren van de hemel; daarom was het tijdens de kerstdagen zo donker. De Kerststal kreeg ook meer bezoek dan andere jaren. En tenslotte de afsluiting met een optreden van McMess, dat het Rock&Roll bloed bij mij deed stromen.

 

Ulvenhout on Ice: drie weken lang 'the place to be'.

 

Noot van de redactie

Omdat we onze lezers de volledige toespraak van Peer niet willen onthouden, publiceren we deze - met zijn goedkeuring - verdeeld over twee columns op Ons Ulvenhout. De andere column vind je hier.

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven