Bosuils Babykieltje

27 januari 2023     Tekst: Stichting Ulvenhouts Carnaval / Ingrid Bothe

Is er afgelopen jaar een Bosuiltje of Bosuilinneke in jouw gezin geboren?

Ben jij een Bruggenbouwer in je buurt?

27 januari 2023     Tekst: LSA bewoners / Kim Verweij

Van 16 januari tot en met 24 februari kun je bij het Oranjefonds initiatieven aanmelden voor een van de drie Appeltjes van Oranje.

Mijmeringen van Peer van 't Gatbroek: Sauwelen

26 januari 2023     Tekst: Piet Nuijten - Foto's: S.U.C. / Wim Venneman

10 en 11 februari a.s. wordt er weer gesauweld in Bosuilendorp. Peer van 't Gatbroek mijmert over hoe het ook alweer begon.

Soms komen dromen écht uit!

10 januari 2023     Tekst en foto's: Wens- en gedachtenboom / Ingeborg van den Maagdenberg

 

Naar aanleiding van een nieuw initiatief van de organisatie achter de Wens- en gedachtenboom hebben we afgelopen weekend bijna 20 plantjes weggegeven.

 

Degenen die zich hiervoor hadden aangemeld, ontvingen een potje met narcissen. Deze fleurige geste kunnen ze aan iemand geven die wel een steuntje in de rug kan gebruiken, of aan iemand die een bedankje verdient.

 

De initiatiefnemers hopen dat men zo even stilstaat bij de medemens. We hebben al enkele reacties van gevers en ontvangers. Zo geeft Renske van 8 jaar een plantje aan haar papa en mama, omdat die altijd voor haar klaarstaan. Een ander vindt dat de buurvrouw wel eens in het zonnetje gezet mag worden. Een van de ontvangers was tot tranen geroerd. 

 

We gaan nu eerst alle wensen uit de Wens- en gedachtenboom rubriceren. Daarna gaan we kijken welke wensen we (gedeeltelijk) uit kunnen laten komen.

 

Want soms komen dromen écht uit!

 

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 


 

 

^ Naar boven