Bosuils Babykieltje

27 januari 2023     Tekst: Stichting Ulvenhouts Carnaval / Ingrid Bothe

Is er afgelopen jaar een Bosuiltje of Bosuilinneke in jouw gezin geboren?

Ben jij een Bruggenbouwer in je buurt?

27 januari 2023     Tekst: LSA bewoners / Kim Verweij

Van 16 januari tot en met 24 februari kun je bij het Oranjefonds initiatieven aanmelden voor een van de drie Appeltjes van Oranje.

Mijmeringen van Peer van 't Gatbroek: Sauwelen

26 januari 2023     Tekst: Piet Nuijten - Foto's: S.U.C. / Wim Venneman

10 en 11 februari a.s. wordt er weer gesauweld in Bosuilendorp. Peer van 't Gatbroek mijmert over hoe het ook alweer begon.

Episch weekend

09 januari 2023     Tekst: Ingrid Bothe - Foto's: Ingrid Bothe / Peter van der Kooij

 

Ulvenhout heeft een weekend van epische proporties achter de rug. Het werd ingeluid met de eerste editie van de Tijdloze Ulvenhoutse Top 40 op vrijdagavond. 

 

 

Zaterdag

7 januari, de laatste officiële dag van het ongeëvenaarde Ulvenhout on Ice, kende een vol programma. Overdag kon er weer lekker geschaatst worden op de ijsbaan op het Pekhoeveterrein.

Vanaf 14.00 uur vormde zich gestaag een groeiende stapel kerstbomen op het veldje naast het Sulkerpad. Om 19.00 uur ging de fik erin.

Voor de prijsuitreiking van de loterij en een warm drankje ging het daarna weer naar de tent van Ulvenhout on Ice, waar de zinderende finale aan de gang was van het curlingtoernooi,  georganiseerd door Rob Raats en Erik van Rijen. The Broomers wonnen de troffee.

De dag werd afgesloten met het spetterende eindfeest van Ulvenhout on Ice, waar het dak nog net niet van de tent ging tijdens het optreden van McMess.

 

 

8 januari

Zondag, tenslotte, kon Ulvenhout als vanouds het nieuwe jaar inluiden met het nieuwjaarsconcert van Harmonie 'Constantia', de nieuwjaarsreceptie van de dorpsraad en de uitreiking van de Platte Buis. Correctie: twee Platte Buizen! Hierover lees je elders op onze website meer.

 

Na het IJsbeerschijten viel daarna het doek voor de eerste editie van Ulvenhout on Ice. De superlatieven vliegen je om de oren als je met bezoekers praat over dit evenement. In de woorden van de organisatie zelf: "We hebben er lang op moeten wachten, maar het was het waard". En goed nieuws: "WE KOMEN TERUG! We zien jullie graag weer op de schaatsbaan vanaf 16 december 2023 t/m 7 januari 2024."  Noteer dit dus alvast in je agenda.

 

 

Dank aan de organisatie, sponsoren en alle vrijwilligers die ons drie onvergetelijke weken hebben bezorgd!

 

 

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 


 

 

^ Naar boven