Bosuils Babykieltje

27 januari 2023     Tekst: Stichting Ulvenhouts Carnaval / Ingrid Bothe

Is er afgelopen jaar een Bosuiltje of Bosuilinneke in jouw gezin geboren?

Ben jij een Bruggenbouwer in je buurt?

27 januari 2023     Tekst: LSA bewoners / Kim Verweij

Van 16 januari tot en met 24 februari kun je bij het Oranjefonds initiatieven aanmelden voor een van de drie Appeltjes van Oranje.

Mijmeringen van Peer van 't Gatbroek: Sauwelen

26 januari 2023     Tekst: Piet Nuijten - Foto's: S.U.C. / Wim Venneman

10 en 11 februari a.s. wordt er weer gesauweld in Bosuilendorp. Peer van 't Gatbroek mijmert over hoe het ook alweer begon.

Laatste weekend Ulvenhout on Ice

06 januari 2023     Tekst: Redactie

 

We gaan het laatste weekend van Ulvenhout on Ice in, met een vol programma.

 

Lest best

Vanavond kun je naar de Tijdloze Ulvenhoutse Top 40. Staat jouw favoriete nummer erin? Morgen vindt na de kerstboomverbranding op het veldje naast het Sulkerpad de finale van het Ulvenhouts curling toernooi plaats in de Ulvenhout on Ice tent. Zondag 8 januari wordt het weekend afgesloten met het nieuwjaarsconcert van Harmonie 'Constantia', de nieuwjaarsborrel van de Dorpsraad Ulvenhout en de uitreiking van de Platte Buis 2022. En wil je weten wat IJsbeerschijten inhoudt? Kom dan zondag tussen 19.00 en 20.00 uur naar het Pekhoeveterrein. Details vind je op de website van Ulvenhout on Ice

 

Wie schrijft...?

Drie weken lang hebben we dankzij de inzet van heel veel vrijwilligers kunnen genieten van ijspret voor jong en oud op en rond de schaatsbaan op het Pekhoeveterrein. We zijn ontzettend benieuwd naar jullie ervaringen. Heb je meegedaan aan het curlingtoernooi? Heb je zelf, al dan niet met je kind, geschaatst? Of heb je langs de lijn staan genieten? Heb je een van de feesten bijgewoond? Wat vond je ervan? Is Ulvenhout on Ice voor herhaling vatbaar? Deel je ervaringen via je eigen nieuwsbericht op Ons Ulvenhout. Je hoeft geen groot literair talent te zijn. Een paar regels en een (liggende foto) zijn genoeg. Meerdere foto's mag natuurlijk ook. 

 

We kijken uit naar jullie verhalen en foto's van dit fantastische evenement.

 

En natuurlijk kun je ook andere Ulvenhoutse nieuwsberichten (blijven) aanleveren.

  

Lever je nieuwsbericht aan

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 


 

 

^ Naar boven