Broekcross Ulvenhout

08 december 2023     Tekst: Heidi van Dijke - Foto: Mark Pareyn

Na enkele jaren van de loopkalender te zijn verdwenen maakt de Broekloop in Ulvenhout AC (Geersbroek) dit jaar een doorstart. Meld je uiterlijk 22 december aan.

Natuur rond het Markdal: Sinterklaasvogels

08 december 2023     Tekst: Joop van Riet / Willem Veenhuizen - Foto: Joop van Riet

Deze week in Natuur rond het Markdal een bijdrage van Willem Veenhuizen over de vogels die hij tijdens zijn laatste vogelwandeling zag, en natuurlijk de wekelijkse Markandalletjes. 

10 jaar Ulvenhout Leeft

07 december 2023     Tekst: Ulvenhout Leeft

4 mei 2024 bestaat Ulvenhout Leeft 10 jaar. Dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Roosters klaar, beginnen maar…!

29 december 2022     Tekst en foto: Commissie Driebanden Ulvenhout / A. Kiet

 

Het inroosteren van de spelers, rekening houdend met individuele wensen betreffende datums en tijden en met de beschikbaarheid van de locaties, is een flinke klus. Die zit erop. Chapeau daarvoor! Het kan op de eerste werkdag in 2023 nu echt gaan gebeuren: maandag 2 januari om 19.30 uur starten Sjaak Kools en Ger Roovers (D-klasse) onder leiding van Jan van der Meer (arbiter) en John Voesenek (teller) de jubileumeditie, de 40ste, van de Ulvenhoutse Driebanden 

Kampioenschappen in de Taveerne van Jeugdland.

 

Oud en nieuw

De drie groene tafels in Taveerne Jeugdland en de blauwe tafel in de Flamingo Bar zijn in optimale conditie gebracht met overal nieuwe lakens (de ballen nog eens extra gepoetst) en deze wachten op de 53, hopelijk ook in optimale conditie verkerende, deelnemers. Zij gaan de komende maanden uitmaken, wie de sterkste cq de gelukkigste is om zich tot kampioen(e) in haar of zijn klasse te laten kronen. Gastvrouw en gastheren in de speellocaties zullen traditiegetrouw zorgen voor een gezellige sfeer. De sportieve sfeer is aan de deelnemers.
Naast een aantal nieuwkomers, waaronder eindelijk weer eens twee dames, prijst de Commissie zich gelukkig enkele ‘verloren geachte zonen’ weer in huis te kunnen verwelkomen; spelers die in 2019 en 2020 voor het laatst hebben deelgenomen.

 

 

Kampioenen

Wat de kampioenen van 2021 betreft, worden Nick Gommers, Hans Frijters en Peter van Hooijdonk uitgedaagd de titel in hun klasse te verdedigen. Voor de D- en de B-klasse ligt dat anders. Dankzij hun enorme sprongen opwaarts, Piet van Rijen van D- naar B- en Gijs Poppelaars van B- naar de Hoofdklasse, krijgen in deze klassen anderen een kans om kampioen te worden.

 

Finale

Op de geplande finale-avond van 31 maart wacht de hopelijk in groten getale aanwezige deelnemers en overige gasten een sensationele verrassing in het kader van de jubileumviering! Wat dat precies zal zijn, wordt streng geheim gehouden. Zelfs ik kon daarover geen syllabe bij de Commissie lospeuteren.


Ik wens u allen een gezellige overstap van 2022 naar 2023. En waar kan men het jaar beter mee beginnen dan met biljarten?


Veel succes en vooral sportief plezier gewenst aan allen.

 

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

Dinerconcert op 10 dec bij Landgoed Ulvenhart

Dinerconcert op 10 dec bij Landgoed Ulvenhart

 

 

 


 

 Andes

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven