Bosuils Babykieltje

27 januari 2023     Tekst: Stichting Ulvenhouts Carnaval / Ingrid Bothe

Is er afgelopen jaar een Bosuiltje of Bosuilinneke in jouw gezin geboren?

Ben jij een Bruggenbouwer in je buurt?

27 januari 2023     Tekst: LSA bewoners / Kim Verweij

Van 16 januari tot en met 24 februari kun je bij het Oranjefonds initiatieven aanmelden voor een van de drie Appeltjes van Oranje.

Mijmeringen van Peer van 't Gatbroek: Sauwelen

26 januari 2023     Tekst: Piet Nuijten - Foto's: S.U.C. / Wim Venneman

10 en 11 februari a.s. wordt er weer gesauweld in Bosuilendorp. Peer van 't Gatbroek mijmert over hoe het ook alweer begon.

Curling: plezier en verbroedering

28 december 2022     Tekst: Michael van Egeraat / Erik van Rijen - Foto's: Michael van Egeraat

 

De eerste curlingweek bij Ulvenhout on Ice zat er zondag 24 december. Alle teams hadden toen  hun eerste drie wedstrijden gespeeld. Ook voor de organisatie (Erik,Jordi en Rob) was en is het nog een beetje zoeken en puzzelen naar een ideale opzet en spelregels om de wedstrijden zo leuk en spannend mogelijk te maken.

 

 

Samen curling spelen

Als variant op het motto van de Dorpsraad, Samen Dorp zijn, is het de komende weken nog ’samen curling spelen’. Mooie potjes en een gezellige nazit met alle teams door elkaar. En let ook eens op de mooie kostuums, truien en hoofddeksels van alle jonge en wat oudere deelnemers.  En niet te vergeten de namen van de teams zoals Glij ‘m d’r in, Slagroom met ijs, de IJstoppers, HCC Das Praot (dus niet CV Das Praot), Bouwclub de kouwe klets, de Botteltjes en ga zo maar door.

 

 

Eerste uitslagen

De eerste tussenstanden vind je hier. De beste drie teams van elke poule plaatsen zich voor de finale-avond op zaterdag 7 januari. Op die avond spelen deze 15 teams door middel van een knock-out systeem om de felbegeerde allereerste Ulvenhout on Ice Curling Trofee... en natuurlijk de eeuwige roem. Deze 15 teams zullen worden aangevuld met de nummer 5 uit poule B. Deze lucky-loser is afgelopen vrijdagavond voorafgaand aan de wedstrijden geloot.

 

 

Finaleavond

Mocht je niet hebben meegedaan, of is je team niet geplaatst, kom gerust een kijkje nemen op 7 januari. Het wordt een spannende, maar zeker ook een heel gezellige avond die mede opgeluisterd zal gaan worden door muziek van McMess.

 

Kijk voor meer informatie ook op de website van Ulvenhout on Ice.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 


 

 

^ Naar boven