Broekcross Ulvenhout

08 december 2023     Tekst: Heidi van Dijke - Foto: Mark Pareyn

Na enkele jaren van de loopkalender te zijn verdwenen maakt de Broekloop in Ulvenhout AC (Geersbroek) dit jaar een doorstart. Meld je uiterlijk 22 december aan.

Natuur rond het Markdal: Sinterklaasvogels

08 december 2023     Tekst: Joop van Riet / Willem Veenhuizen - Foto: Joop van Riet

Deze week in Natuur rond het Markdal een bijdrage van Willem Veenhuizen over de vogels die hij tijdens zijn laatste vogelwandeling zag, en natuurlijk de wekelijkse Markandalletjes. 

10 jaar Ulvenhout Leeft

07 december 2023     Tekst: Ulvenhout Leeft

4 mei 2024 bestaat Ulvenhout Leeft 10 jaar. Dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Curling: plezier en verbroedering

28 december 2022     Tekst: Michael van Egeraat / Erik van Rijen - Foto's: Michael van Egeraat

 

De eerste curlingweek bij Ulvenhout on Ice zat er zondag 24 december. Alle teams hadden toen  hun eerste drie wedstrijden gespeeld. Ook voor de organisatie (Erik,Jordi en Rob) was en is het nog een beetje zoeken en puzzelen naar een ideale opzet en spelregels om de wedstrijden zo leuk en spannend mogelijk te maken.

 

 

Samen curling spelen

Als variant op het motto van de Dorpsraad, Samen Dorp zijn, is het de komende weken nog ’samen curling spelen’. Mooie potjes en een gezellige nazit met alle teams door elkaar. En let ook eens op de mooie kostuums, truien en hoofddeksels van alle jonge en wat oudere deelnemers.  En niet te vergeten de namen van de teams zoals Glij ‘m d’r in, Slagroom met ijs, de IJstoppers, HCC Das Praot (dus niet CV Das Praot), Bouwclub de kouwe klets, de Botteltjes en ga zo maar door.

 

 

Eerste uitslagen

De eerste tussenstanden vind je hier. De beste drie teams van elke poule plaatsen zich voor de finale-avond op zaterdag 7 januari. Op die avond spelen deze 15 teams door middel van een knock-out systeem om de felbegeerde allereerste Ulvenhout on Ice Curling Trofee... en natuurlijk de eeuwige roem. Deze 15 teams zullen worden aangevuld met de nummer 5 uit poule B. Deze lucky-loser is afgelopen vrijdagavond voorafgaand aan de wedstrijden geloot.

 

 

Finaleavond

Mocht je niet hebben meegedaan, of is je team niet geplaatst, kom gerust een kijkje nemen op 7 januari. Het wordt een spannende, maar zeker ook een heel gezellige avond die mede opgeluisterd zal gaan worden door muziek van McMess.

 

Kijk voor meer informatie ook op de website van Ulvenhout on Ice.

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

Dinerconcert op 10 dec bij Landgoed Ulvenhart

Dinerconcert op 10 dec bij Landgoed Ulvenhart

 

 

 


 

 Andes

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven