Bosuils Babykieltje

27 januari 2023     Tekst: Stichting Ulvenhouts Carnaval / Ingrid Bothe

Is er afgelopen jaar een Bosuiltje of Bosuilinneke in jouw gezin geboren?

Ben jij een Bruggenbouwer in je buurt?

27 januari 2023     Tekst: LSA bewoners / Kim Verweij

Van 16 januari tot en met 24 februari kun je bij het Oranjefonds initiatieven aanmelden voor een van de drie Appeltjes van Oranje.

Mijmeringen van Peer van 't Gatbroek: Sauwelen

26 januari 2023     Tekst: Piet Nuijten - Foto's: S.U.C. / Wim Venneman

10 en 11 februari a.s. wordt er weer gesauweld in Bosuilendorp. Peer van 't Gatbroek mijmert over hoe het ook alweer begon.

Magisch Kerst in Ulvenhout

27 december 2022     Tekst en foto's: Ingrid Bothe

 

Op kerstavond voltrok zich een klein wonder op het Pekhoeveterrein: de bewoners van de kerststal kwamen even tot leven.

 

Herdertjesviering

Een geliefd onderdeel van de Herdertjesviering voor de jeugd op kerstavond is het kerstspel, waar kinderen het kerstverhaal uitbeelden. Na afloop van de mis gaat het gezelschap met een lichtjestocht naar de kerststal op het Pekhoeveterrein. Daar bleek de beeldengroep dit jaar weer tot leven te zijn gekomen. 

 

Ulvenhout on Ice

Kinderen konden een praatje maken met de engel, Jozef en Maria, de herders of één van de koningen, die natuurlijk geschenken voor het kindje Jezus hadden meegenomen. Daarna brachten de bewoners van de kerststal nog een bezoekje aan de tent van Ulvenhout on Ice, waar de inwoners van Ulvenhout elkaar onder het genot van een beker warme chocolademelk of glühwein fijne feestdagen konden wensen. En natuurlijk kon er ook geschaatst worden.

 

 

Wens- en gedachtenboom

Sommige aanwezigen hingen hun wensen voor hun dorpsgenoten in de wens- en gedachtenboom naast de kerststal. Ken jij zelf iemand die je wat extra aandacht en een steuntje in de rug toewenst? Dan kun je dit jaar een gratis plantje voor die  persoon ophalen, dat je vervolgens zelf aan hem of haar mag geven. De intekenlijst ligt, net als de linten en CD's waar je je wens voor in de boom op kunt schrijven, in de Ulvenhout on Ice tent.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 


 

 

^ Naar boven