Bosuils Babykieltje

27 januari 2023     Tekst: Stichting Ulvenhouts Carnaval / Ingrid Bothe

Is er afgelopen jaar een Bosuiltje of Bosuilinneke in jouw gezin geboren?

Ben jij een Bruggenbouwer in je buurt?

27 januari 2023     Tekst: LSA bewoners / Kim Verweij

Van 16 januari tot en met 24 februari kun je bij het Oranjefonds initiatieven aanmelden voor een van de drie Appeltjes van Oranje.

Mijmeringen van Peer van 't Gatbroek: Sauwelen

26 januari 2023     Tekst: Piet Nuijten - Foto's: S.U.C. / Wim Venneman

10 en 11 februari a.s. wordt er weer gesauweld in Bosuilendorp. Peer van 't Gatbroek mijmert over hoe het ook alweer begon.

Joy bij Ulvenhout on Ice

23 december 2022     Tekst: Ingrid Bothe - Foto: Joy Ulvenhout

 

Ulvenhout on Ice tent, 21 december. Hoorden zij daar engelen zingen? Om 20.00 uur verzorgde popkoor Joy Ulvenhout een gelegenheidsoptreden bij Ulvenhout on Ice onder leiding van dirigente Danielle von Stockhausen. 

 

Sfeervol

Het programma bevatte gevarieerde kerstklassiekers, waaronder All I want for Christmas is You, Hallelujah en Jingle Bells Rock. Aangevuld met sfeervolle nummers als My Immortal, You Say zorgden de dames voor een ouderwetse kerstsfeer op het Pekhoeveterrein.

 

Divers

Uit de samenstelling van het kerstconcert bleek maar weer eens hoe veelzijdig Joy is. Naast eerder genoemde sfeermakers kon het publiek namelijk ook genieten van een Eagles Medley en Nederlandstalige nummers als Door de Wind en Leun op mij.

 

Het publiek genoot zichtbaar van de kerstmagie die de leden van Joy met hun concert op het toch al sfeervolle Ulvenhout on Ice terrein brachten.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 


 

 

^ Naar boven