Bosuils Babykieltje

27 januari 2023     Tekst: Stichting Ulvenhouts Carnaval / Ingrid Bothe

Is er afgelopen jaar een Bosuiltje of Bosuilinneke in jouw gezin geboren?

Ben jij een Bruggenbouwer in je buurt?

27 januari 2023     Tekst: LSA bewoners / Kim Verweij

Van 16 januari tot en met 24 februari kun je bij het Oranjefonds initiatieven aanmelden voor een van de drie Appeltjes van Oranje.

Mijmeringen van Peer van 't Gatbroek: Sauwelen

26 januari 2023     Tekst: Piet Nuijten - Foto's: S.U.C. / Wim Venneman

10 en 11 februari a.s. wordt er weer gesauweld in Bosuilendorp. Peer van 't Gatbroek mijmert over hoe het ook alweer begon.

Sommige wensen komen echt uit

19 december 2022     Tekst en foto: Ingrid Bothe - Illustratie: Maaike van Leeuwen

 

Voor het derde jaar op rij kunnen inwoners van Ulvenhout hun gedachten en wensen voor elkaar acherlaten in de Wens- en gedachtenboom op het Pekhoeveterrein.

 

Vervulde wens

Verschillende wensen uit voorgaande jaren zijn inmiddels vervuld. Aan dat lijstje kan met de plaatsing van de boom van dit jaar nog een vervulde wens worden toegevoegd. Na de constructie van de eerste twee jaar staat er dit jaar namelijk een échte, metershoge boom. 

 

Lichtpuntje

Nog een verandering... Je bijdrage kun je dit jaar op linten of CDs noteren. "Die laatste zullen mooi glanzen als de lampjes aan zijn",  aldus Joep van den Maagdenberg, lid van de werkgroep achter de Wens- en gedachtenboom. De boom zal daarmee dit jaar dus letterlijk en figuurlijk een lichtpuntje zijn voor het dorp. Linten en CDs kun je gratis ophalen bij het schaatsverhuurpunt in de Ulvenhout on Ice tent. 

 

Publiekstrekker

De boom staat op het Ulvenhout on Ice terrein achter de Pekhoeve, naast de fietsenrekken ter hoogte van de kerststal. Omdat Ulvenhout on Ice de komende drie weken heel veel publiek naar het terrein zal trekken, is de verwachting dat er dit jaar extra veel wensen in de boom komen te hangen. De werkgroep kijkt ernaar uit om een aantal daarvan volgend jaar uit te kunnen laten komen. 

 

Extra steuntje

Je kunt dit jaar een gratis plantje ophalen, dat je vervolgens zelf mag geven aan iemand die wat extra aandacht of warmte nodig heeft. De intekenlijst komt in de Ulvenhout on Ice tent te liggen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 


 

 

^ Naar boven