Sint op bezoek bij KBO Ulvenhout

28 november 2022     Tekst: KBO Ulvenhout / Emmy Verheijen - Foto: Mieke Vos

 

Op 25 november j.l. heeft Sint ons een bezoek gebracht.

 

Ledenvergadering

Onze leden werden tussen half 2 en 2 uur verwacht, waarna ze welkom werden geheten door onze voorzitter Jan Rademakers. Er volgde een korte vergadering, waar er nog eens de nadruk op werd gelegd dat we dringend een nieuwe voorzitter nodig hebben, en bestuursleden. Penningmeester Ton Crul gaf een toelichting op de financiën.

 

Gastvrouw

Tot slot werd Leni Rademakers in het zonnetje gezet. Zij heeft vanaf 2010 gezorgd voor de barbezetting door gastvrouwen tijdens KBO activiteiten in de Pekhoeve. Ook draaide ze volop mee achter de bar en was vaak een vliegende kiep. Ze stopt nu met de organisatie van de barbezetting. Dit wordt overgenomen door Emmy Verheijen; Leni blijft zeker gastvrouw. 

We kunnen meer gastvrouwen en gastheren gebruiken. Mocht u een paar uurtjes tijd hebben in de week, u bent van harte welkom en wij zouden er erg blij mee zijn.

 

Sinterklaas

Hierna was er koffie en thee met een stukje banketstaaf en op de achtergrond gezellige sinterklaasmuziek. En ja:  hoor na een klein halfuurtje verscheen Sint boven op het balkon. Hij had veel moeite met het vinden van de hoofdingang, maar uiteindelijk belandde hij toch op zijn troon in de zaal. 

Sint kent de KBO en haar leden al jaren. Een aantal vrijwilligers kreeg speciale aandacht van hem met een grap, een grol en een cadeaubon als dank voor hun grote inzet elk jaar. Alle andere vrijwilligers mochten ook een cadeaubon ontvangen.

 

Ulvenhout Leeft

Samen met voorzitter Jan overhandigde Sint daarna aan Niek Rovers van “Ulvenhout Leeft” als dank voor hun hulp tijdens de viering van ons 65-jarig bestaan het mooie bedrag van 542 euro, bijeengebracht door onze leden tijdens deze middag. 

 

Geslaagde middag

Aan het eind van de middag werden de prachtige bloemstukjes die op tafel stonden, gemaakt door Maria Ott, verloot onder de aanwezigen. Iedereen vertrok daarna richting huis, want om 17.00 uur moest Nederland voetballen en dat wilde toch niemand missen. Het was weer een zeer geslaagde middag.

Terug Schrijf reactie

KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout

^ Naar boven