Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

Gouden ‘kamp’ weken op basisschool De Klokkebei

22 september 2022     Tekst: OBS De Klokkebei / Claudi Lugtenberg - Foto's: M. Oprins / C. van Gorp

De eerste weken na de zomervakantie zijn goud waard om een goede sfeer in de klas te creëren.

Brandweer Ulvenhout zoekt nieuwe enthousiaste leden

16 september 2022     Tekst en foto's: Brandweer Ulvenhout / Jan de Constant Rebecque

 

 

 

Werken bij de brandweer in Ulvenhout naast je huidige baan of andere bezigheden? Het vrijwilligerswerk brengt actie, uitdaging en afwisseling in je leven.

 

Niet alledaags

Je staat klaar voor je buren en je dorp. Niet alleen bij brand, maar ook bij verkeersongevallen, stormschade en het redden van dieren. Je hebt zeker geen alledaagse hobby als je vrijwilliger bij de brandweer bent.

 

Combineren

Er wordt heel wat van je gevraagd. Je moet kunnen werken onder moeilijke en onverwachte omstandigheden. Als vrijwilliger doe je het werk als brandweerman/-vrouw naast je privéleven en dagelijkse werk. Dit moet dus goed te combineren zijn.

 

 

Oefenavond

Ben jij ouder dan 21 jaar, woon of werk je in Ulvenhout of omgeving, ben je zowel overdag als 's nachts beschikbaar en kun je binnen zes minuten op de kazerne zijn? Meld je dan aan voor onze oefenavond voor nieuwe vrijwilligers en maak kennis met de brandweer en de ploeg. 

 

Zien we jou donderdag 22 of 29 september om 19:30 uur op de brandweerkazerne Ulvenhout aan de Chaamsebaan 2? Aanmelden of vragen? Stuur een appje naar 06-22901852.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven