Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

Jubilerende Ulvenhoutse Tennis- en Padelvereniging viert feest!

14 september 2022     Tekst en foto's: UTPV

 

2 september startte de jubileum 10-daagse van UTPV. In het feestelijk versierde sportpark met o.a. prachtige ballonnen, vlaggetjes en foto’s uit het archief werd in de ochtend gestart met de clubkampioenschappen.

 

Onder super weersomstandigheden waren jong en oud aan het tennissen en padellen tijdens het Mini-Maxi toernooi! Ook werd er getennist op een springkussen en werden de kinderen geschminkt. Vervolgens werd er bij verschillende foodtrucks een overheerlijk lustrumdiner verzorgd voor de leden en sponsoren!

 


Tijdens het diner genoten de aanwezigen van spectaculaire demowedstrijden op tennisbaan 1 en padelbaan 1! Het feest was compleet met een mobiele DJ.


De hele week is er in verschillende onderdelen gestreden om het clubkampioenschap. Zondag 11 september vonden in de middag de finales plaats van zowel tennis als padel! In de middag werden er op het park traditionele hamburgers gebakken.

 

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven