Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

Opening schooljaar op De Rosmolen

08 september 2022     Tekst: De Rosmolen / Johan Traa - Foto: Ellen Poels

 

Op een prachtige, zonnige maandagmorgen is basisschool De Rosmolen weer gestart.

 

Nieuw schooljaar

Afgelopen week was het zover. Maandag 5 september 2022: de zomervakantie zit erop en de start van het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Het schoolplein is vrolijk versierd. Er hangt een slinger met de tekst ‘welkom terug op school’, er zijn ballonnen, er klinkt zomerse muziek uit de box en de rode loper is uitgelegd. We zijn er helemaal klaar voor!

 

Klaar voor de start

De kinderen worden op het schoolplein opgevangen door hun juf of meester. Zij staan met feestelijke cijfers klaar om hun nieuwe leerlingen bij elkaar te verzamelen. Directeur meneer Johan laat de groepen één voor één naar binnen gaan. De juf of meester wordt genoemd en er wordt nog een laatste keer gezwaaid naar de ouders die enthousiast terug zwaaien. Dan gaat de groep met hun nieuwe leerkracht over de rode loper de school in. Klaar voor de start!

 

Ontwikkeling

De kinderen gaan weer nieuwe dingen leren, nieuwe talenten ontdekken en dus ook weer stappen zetten in hun ontwikkeling. We hebben er zin in en gaan er een prachtig schooljaar van maken op De Rosmolen.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven