Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

Joy Ulvenhout zoekt jou!

05 september 2022     Tekst en foto: Joy Ulvenhout / MariĆ«lle Machielsen

 

Word jij ook zo blij van zingen? Dat komt dan goed uit, want dat staat bij Joy Ulvenhout voorop! En we zijn op zoek naar nieuwe leden.

 

Nieuw repertoire

Joy Ulvenhout is een swingend, enthousiast en eigentijds koor voor vlotte dames. We zijn hard op zoek naar nieuwe leden vanaf ongeveer 30 jaar. Onze repetities starten woensdag 7 september om 20.00 uur weer op Jeugdland in Ulvenhout. We beginnen met een volledig nieuw repertoire, dus je kunt zo instromen.

 

Wekelijkse repetities

Ons koor telt momenteel 26 leden en is ruimte voor nieuwe leden. Het maakt niet uit waar je woont; als je het maar leuk vindt om te zingen en gezellig mee wilt doen. We oefenen elke woensdagavond van 20.00 – 21.30 uur op Jeugdland. Daarna blijven we meestal nog even hangen voor een drankje.

 

Jubileum

Op ons repertoire staan zowel Nederlands- als Engelstalige liedjes, van tranentrekkers tot popmuziek. We zingen met hart en ziel, en onze liedjes zijn toegankelijk voor alle oren. Onze nieuwe, enthousiaste en ambitieuze dirigent Daniëlle von Stockhausen leert ons begrijpen wat we zingen, zodat we nóg beter klinken. In oktober bestaan we 10 jaar, maar dat vieren we later. Een werkgroep is al druk bezig om een feestje te organiseren.

 

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd? Kom dan een keer kijken op Jeugdland. Schroom niet om vragen te stellen of om zelf een keer mee te doen om te kijken of het bevalt.
Je kunt ons per e-mail bereiken op joyulvenhout@outlook.com

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven