Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

ULVENhOUTDOOR 2022 - Waar een klein dorp groot in kan zijn!

29 augustus 2022     Tekst en foto: Ingrid Bothe

 

Woorden schieten tekort om ULVENhOUTDOOR 2022 samen te vatten. 

 

Succes

Hoe breng je de sfeer van een evenement als ULVENhOUTDOOR in tekst over? Een paar steekwoorden... Heerlijk weer. Lekkere muziek. Het beste dat Ulvenhout te bieden heeft aan eten en drinken. Een veld vol zingende, dansende, lachende en/of pratende Ulvenhouters, jong en oud. De organisatie is tevreden. "Dit is wat we voor ogen hadden", zegt voorzitter Niek Roovers terwijl hij op Bourgondische Zondag om zich heen kijkt met voor zich een vers bereide pizza. 

 

Bedankt!

Op Facebook bedankt Ulvenhout Leeft iedereen die aan het succes van ULVENhOUTDOOR heeft bijgedragen. "Waaauw! Wat waren jullie leuk, lief, uitbundig en dorstig! Wij hebben super genoten van jullie! Wij willen alle sponsoren en vrijwilligers bedanken, want zonder deze mensen hadden wij nooit dit evenement kunnen realiseren!
ULVENHOUT WAT HOUDEN WIJ VAN JULLIE!"

 

 

Leefbaarheid

Als inwoner van Ulvenhout wil ik op mijn beurt de organisatie van ULVENhOUTDOOR bedanken. Dat Ulvenhout zo'n fijn dorp is om in te wonen, heeft namelijk zeker ook te maken met de evenementen die jullie organiseren. Dank voor jullie onophoudelijke inzet daarvoor.

ULVENHOUT HOUDT OOK VAN JULLIE!! 

 

 

Volgende editie

Kon je er dit keer niet bij zijn? Dan heb je wat gemist! Maar geen nood: de volgende editie is al gepland. Noteer dus meteen het laatste weekend van augustus 2023 in je agenda voor de derde editie van ULVENhOUTDOOR.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven