Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

Nelemans bedankt!

26 augustus 2022     Tekst: Michael van Egeraat - Foto: Ingrid Bothe

 

Wie 'Ulvenhout' en 'mode' zegt, zal onmiddellijk denken aan Nelemans Mode. "Ja, die winkel op de hoek bij de kerk". Een begrip in Ulvenhout en daarbuiten.

 

Velen wisten de route naar de winkel te vinden voor de aanschaf van mooie en goede kleding, geholpen door een team van trouwe medewerkers. Het is niet anders: Nelemans mode stopt ermee na ruim 55 jaar. Dat vinden wij erg jammer. We hopen dat er weer een dergelijke voorziening met allure terugkomt in het pand.

 

En natuurlijk gaat onze dank uit naar de familie Nelemans, die er mede voor heeft gezorgd dat Ulvenhout 'op de kaart' is gezet.

 

Dus dank je wel en geniet van jullie nieuwe toekomst!

 

Michael van Egeraat

lid Dorpsraad Ulvenhout

 

Klik hier voor een interview met Eric en Ineke Nelemans door Ons Ulvenhout redactielid Ingrid Bothe

 

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven