Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

Internationale doorbraak Bosuilen

20 augustus 2022     Tekst Ingrid Bothe - Foto: Team Jumbo-Visma

 

Tijdens La Vuelta Holanda zijn de ogen van wielerliefhebbers over de hele wereld gericht op Nederland voor de eerste etappes van de Ronde van Spanje.

 

Bosuilen

Een bijzondere rol is dit jaar weggelegd voor de Bosuilen, zoals wij tijdens Carnaval bekend staan. Niet alleen start de derde etappe officieel in ons dorp. Ook laat onze eigen Blaaskapel De Bosuilen op meerdere momenten tijdens La Vuelta Holanda van zich horen.

 

Happy hardcore

Vrijdag 18 augustus vertrokken de Bosuilen per trein naar Utrecht op uitnodiging van de organisatie van La Vuelta Holanda. Voor deze bijzondere gelegenheid droegen ‘las lechuzas del bosque’ speciaal ontworpen wielerpetjes. Vanaf de Marconibrug luisterden ze de presentatie van de wielerploegen op met happy hardcore, met als absolute climax het moment dat Team Jumbo-Visma als laatste ploeg per boot de Marconibrug passeerde.

 

Internationale doorbraak

Zondag 21 augustus treden de Bosuilen vanaf 11 uur op voor de Laurentiuskerk, waar in samenwerking met Ulvenhout Leeft een hotspot is gecreëerd. Ulvenhout en de Bosuilen staan na dit weekend definitief op de kaart!

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven