Gelukskoning 2022 Ulvenhout

29 november 2022     Tekst en foto: Alliance d'AmitiĆ© / Hans Kruitwagen

De handboogsportvereniging Alliance d’ Amitié uit Ulvenhout, de oudste vereniging van ons dorp, heeft een nieuwe Gelukskoning.

Sint op bezoek bij KBO Ulvenhout

28 november 2022     Tekst: KBO Ulvenhout / Emmy Verheijen - Foto: Mieke Vos

25 november jl. bracht de Sint een bezoek aan KBO Ulvenhout.

Workshop ijsdippen en winterzwemmen voor het goede doel

28 november 2022     Tekst en foto's: IJszwemmers Galder / Laurin Heemskerk

Zondag 11 december organiseren de IJszwemmers van Galder in de Galderse meren een eenmalige zwemclinic voor borstkankeronderzoek.

Internationale doorbraak Bosuilen

20 augustus 2022     Tekst Ingrid Bothe - Foto: Team Jumbo-Visma

 

Tijdens La Vuelta Holanda zijn de ogen van wielerliefhebbers over de hele wereld gericht op Nederland voor de eerste etappes van de Ronde van Spanje.

 

Bosuilen

Een bijzondere rol is dit jaar weggelegd voor de Bosuilen, zoals wij tijdens Carnaval bekend staan. Niet alleen start de derde etappe officieel in ons dorp. Ook laat onze eigen Blaaskapel De Bosuilen op meerdere momenten tijdens La Vuelta Holanda van zich horen.

 

Happy hardcore

Vrijdag 18 augustus vertrokken de Bosuilen per trein naar Utrecht op uitnodiging van de organisatie van La Vuelta Holanda. Voor deze bijzondere gelegenheid droegen ‘las lechuzas del bosque’ speciaal ontworpen wielerpetjes. Vanaf de Marconibrug luisterden ze de presentatie van de wielerploegen op met happy hardcore, met als absolute climax het moment dat Team Jumbo-Visma als laatste ploeg per boot de Marconibrug passeerde.

 

Internationale doorbraak

Zondag 21 augustus treden de Bosuilen vanaf 11 uur op voor de Laurentiuskerk, waar in samenwerking met Ulvenhout Leeft een hotspot is gecreëerd. Ulvenhout en de Bosuilen staan na dit weekend definitief op de kaart!

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Ulvenhart Kerst 2022 - 23 nov - 23 dec


 

 


 

 

^ Naar boven