Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

Gouden ‘kamp’ weken op basisschool De Klokkebei

22 september 2022     Tekst: OBS De Klokkebei / Claudi Lugtenberg - Foto's: M. Oprins / C. van Gorp

De eerste weken na de zomervakantie zijn goud waard om een goede sfeer in de klas te creëren.

Derde etappe La Vuelta 2022 start 21 augustus in Ulvenhout

08 augustus 2022     Tekst en foto: Ingrid Bothe

 

Na twee jaar wachten is het dan eindelijk zover: 21 augustus komt La Vuelta naar Ulvenhout. De officiële start van de derde etappe vindt plaats bij de rotonde ter hoogte van de Rouppe van der Voortlaan/Dorpstraat, om 12.54 uur.

 

Ulvenhout

De verwachte aankomst van de reclamekaravaan in ons dorp is 11:54 uur, die van de renners 12.54 uur. Via de  Dorpstraat, de Molenstraat en de Strijbeekseweg verlaat La Vuelta Holanda ons dorp richting Chaam. Details over de exacte route, start- finish- en doorkomsttijden vind je hier

 

Feest

Op diverse plaaten in de binnenstad van Breda, bij Brack, op de Ginnekenmarkt en ter hoogte van De Nippel in Ulvenhout worden 'plazas fiestas' ingericht. Maar Ulvenhout kennende zijn er vast veel meer plaatsen in het dorp waar deze bijzondere gebeurtenis aanleiding is om een feestje te bouwen.

 

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven