Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

Eerste Ons Ulvenhout nieuwsbrief

26 juli 2022

We zijn er!!!

Sinds de lancering van onsulvenhout.nl eerder deze maand is er al veel nieuws aangeleverd voor dit nieuwe platform met nieuws voor, door en over Ulvenhout. 23 juli stuurden we onze eerste nieuwsbrief uit, met daarin het nieuwsoverzicht van juli en een link naar de evenementenkalender. Iedereen die zich daarvoor via onsulvenhout.nl heeft aangemeld, heeft de nieuwsbrief per e-mail ontvangen.

Zomervakantie

De zomervakantie werd 21 juli door Ulvenhout Leeft ingeluid met een ijsje voor alle kinderen uit ons dorp. We houden jullie ook de komende weken op de hoogte van het reilen en zeilen in Ulvenhout. Blijf ons dus nieuws en informatie over evenementen sturen. En als jullie tips hebben voor deze site, horen we dat natuurlijk ook graag.

Volgende nieuwsbrief

Na de vakantie willen we de nieuwsbrief wekelijks gaan uitbrengen, dus schrijf je in als je dat nog niet gedaan hebt. We kunnen je dan ook de eerste nieuwsbrief nasturen. Zeg het voort!

 

We wensen iedereen een hele fijne zomer.

 

Redactieteam onsulvenhout.nl

Ingrid Bothe, Michael van Egeraat, Bert van Halteren, Annet Steenbergen

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven