Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

Schoolborrel KBS De Rosmolen school gigantisch succes

16 juli 2022     Tekst en foto: Jill Heestermans

 

 

Vrijdag 15 juli eindelijk na 3 jaar weer de jaarlijkse Schoolborrel van KBS De Rosmolen! En hoe…Of het nu kwam omdat het zo lang geleden was of door het heerlijke weer? De opkomst was gigantisch, het weer perfect en de drank was koud!

 

Een vol schoolplein met ouders, leerkrachten en kinderen, samen een drankje doen en kletsen over het afgelopen jaar. De Frietkar deed goede zaken en het ijs van de ijskast kreeg geen kans om te ontdooien.

 

Al met al heeft iedereen onwijs genoten van deze Schoolborrel. Nog een laatste weekje met allemaal leuke dingen op de planning en dan heerlijk vakantie vieren, om ons vervolgens weer klaar te maken voor een nieuw, spetterend en onvergetelijk nieuw schooljaar!

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven