Advies op maat op de Gezondheidsmarkt

21 februari 2024     Tekst: KBO Ulvenhout


 

Mis het niet! Met veel enthousiasme nodigen we je uit voor de gratis Gezondheidsmarkt op 12 april in De Pekhoeve in Ulvenhout van 10.00 - 16.30 uur. Hierbij borduren wij voort op de Vitaliteitsdagen die KBO Brabant al enkele jaren organiseert in onze provincie. Ulvenhout stapt over naar een bredere invulling, waarin de gezondheid in de ruimste zin van het woord centraal staat.

 

Positieve gezondheid

Gezondheid gaat immers verder dan alleen goed en regelmatig bewegen. Het gaat ook over goede voeding, lekker in je vel zitten, mentaal welzijn, en over nog zoveel meer. We noemen dit Positieve Gezondheid. Dit gedachtegoed wordt momenteel ingevoerd in de gemeente Breda. In plaats van je te richten op klachten, besteedt Positieve Gezondheid aandacht aan de eigen veerkracht van mensen en stelt de vraag waar je naartoe wilt en wat je daarvoor nodig hebt.

 

Persoonlijk advies

Op de Gezondheidsmarkt vind je diverse activiteiten, workshops, presentaties en stands die je inspireren om je gezondheid te behouden of te verbeteren op jouw eigen manier. Een motorische test brengt een aantal fysieke functies in beeld. Onder begeleiding van geschoolde bewegingsdeskundigen en fysiotherapeuten kun je deze testen doen. Het resultaat van de verschillende testonderdelen kan leiden tot een persoonlijk advies.

 

Welkom!

Net zoals op een gewone markt willen we graag dat je je op de Gezondheidsmarkt thuis voelt. Kom langs en maak een praatje. Stel je vragen, deel ervaringen en vind nieuwe manieren om de gezondheid in je dagelijkse leven te verbeteren.
Inschrijven voor de motorische test is niet nodig. Wil je deelnemen, dan ontvang je een starttijd bij binnenkomst. Het is een markt. Kijk en kom halen wat je interessant vindt voor je eigen gezondheid!

 

Bekijk hieronder het volledige programma.

Programma

Terug Schrijf reactie

KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout

^ Naar boven