Druk afscheid wethouder Daan Quaars

03 oktober 2023     Tekst en foto: UVV'40 / Michael van Egeraat

 

Het was een enorme rij op woensdag 27 september bij het nieuwe multifunctioneel sportcentrum De Kragt. Daar nam wethouder Daan Quaars afscheid van inwoners, verenigingen en organisaties. De afgelopen vijf jaar was hij wethouder Stedelijke Ontwikkeling, Ruimtelijke ordening, Bouwen en Wonen, Digitalisering, Sport, Afval, Evenementen, NAC, Verbeter Breda en Carnaval. Geen wonder dus dat het een drukke receptie was met veel bekenden, ook uit ons Ulvenhout.

 

Waardering 

Daan was zelf ooit voetballer bij de jeugd bij UVV’40, waar Michael van Egeraat zijn trainer was. De enorme lijst van zijn verdiensten werd door burgemeester Paul Depla nog eens goed uitgesproken in een mooie speech. Tussendoor werd deze onderbroken door mooie verhalen van Horeca Nederland, de architecten van de nieuwe haven, zijn Spaanse Vuelta-vrienden, de topsportster Nadine Broersen, en - namens de gezamenlijke Bredase carnavalsverenigingen - John Vester.

 

Een mooie waardering voor Daan, die volgens Paul Depla het best uit zichzelf haalde als er iemand naar hem toe kwam met de woorden: "Ik heb een 'datkanniet' idee". Want alles kan bij Daan, die nu directeur gaat worden bij LCB (wat staat voor Logistics Community Brabant).

 

 

Een beperkt aantal mensen kreeg van Joell Maas (ook actief bij UVV’40), de beheerder van het mooie sportcentrum, een korte rondleiding. Topsporters uit de regio Breda en talenten uit de jeugd hebben er een top-accommodatie bij. Ga maar eens kijken aan de Terheijdenseweg 416.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 


 

 

^ Naar boven