UVV’40 pupillen van de week: Cas en Gijs

05 april 2023     Tekst: UVV'40 / Judith - Foto: UVV'40 / Michael van Egeraat

 

Bij de wedstrijd UVV’40- WDS’19 op zondag 2 april waren er maar liefst twee pupillen van de week.

 

Cas Schaepman

Cas (rechts op de foto) is al vanaf zijn 5de jaar lid van UVV’40. En vanaf het begin al een groot talent. Supersnel, balvaardig en een neusje voor de goal! Hij is dan ook van grote waarde voor zijn team omdat hij op belangrijke momenten altijd scoort. Zo ook vorige week in een moeilijke hoofdklassewedstrijd, waarin de tegenstander tegen de verhouding op 0 - 2 voor kwam. Juist dan toont Cas zijn grote waarde door de belangrijke aansluitingstreffer te scoren.

Met nog twee assists daarbij had hij een belangrijk aandeel in de uiteindelijke 4 - 3 overwinning. En hoe klein hij ook is, hij schuwt geen duel en is een strijder in het veld. Een geweldige kereltje.

 

Gijs Toonen

Gijs (links op de foto) is twee jaar geleden naar UVV’40 gekomen. Wat al snel opviel was zijn techniek. Alles klopt bij Gijs: bal-aanname, passing en inzicht. Steeds vaker laat hij prachtige lichaamsschijnbewegingen zien waarmee hij de tegenstander het bos instuurt. Hij is vaak bij mooie combinaties betrokken en is koning van de één-tweetjes.

Hij is verder een zeer gewaardeerd teamlid en werkelijk bij iedereen populair. En dat is niet gek want het is een heerlijk warm en open menneke!

 

Kijk voor meer nieuws over UVV'40 op de website www.uvv40.nl.

Terug Schrijf reactie

Klik op logo om naar website te gaan

^ Naar boven