FIKS: Weten wat je wilt

27 maart 2023     Tekst: FIKS / Merel Verzeijden

 

FIKS helpt jongeren uit Etten-Leur, Breda en Zundert en omstreken het verschil te maken tussen ‘niet weten wat ik wil’ en ‘eindelijk gevonden wat ik wil’. Samen ontdekken jongeren wat ze willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen.

 

Nog een paar plaatsen beschikbaar

Op woensdag 29 maart aanstaande start het gratis FIKS-programma in Breda. Bij toffe lokale bedrijven en organisaties ontdekken jonge mensen uit de regio Breda in 10 tot 16 weken wat ze écht willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen. Er is nog plaats voor een aantal deelnemers.

 

Weet jij wat je wilt gaan doen?

Merel Verzeijden: “Weet je niet wat voor werk je wilt gaan doen? Of ben je lost in de wereld van studiekeuze? Veel creatieve ideeën, maar nog geen idee hoe je de wereld daarmee veranderen gaat? Of wil je graag iets ‘doen’ om impact te maken, maar weet je niet waar te beginnen? Tijd om te switchen van werk, maar nog geen idee wat dan wel?

Streep door wat niet van toepassing is. Welke blijft er over? Gaan we daarmee aan de slag. Want weten wat je wilt, dat is FIKS. Jongeren die een positieve impact willen maken, netwerken, studeren of een passende (vrijwillige) job zoeken, kunnen terecht bij FIKS. Want door een positieve bijdrage te leveren aan de wereld, ontdek je hoe jij jouw creativiteit voor in kunt zetten en leer je steeds meer over jezelf.”


Hoe?

Bij FIKS ontdekken jongeren de beste versie van zichzelf te ontdekken. Door aan de slag te gaan met inspirerende vraagstukken zoals sociale gelijkheid, klimaatverandering of diversiteit ontdekken ze waar ze gelukkig van worden en waar ze écht goed in zijn.


Interesse of aanmelden?

Interesse om mee te doen met FIKS als deelnemer of als organisatie? Kijk op de website www.ikwilfiks.nl voor het volgende infomoment. Of neem contact op met coördinator Merel Verzeijden, merel@ikwilfiks.nltel. 06 - 816 06 854.

Het volgende programma start na de vakantie, in september.


Over FIKS

FIKS is onderdeel van de MDT, dat staat voor Maatschappelijke Diensttijd. De Maatschappelijke Diensttijd is een programma van de overheid waar jongeren worden uitgedaagd en geïnspireerd om iets goeds te doen voor de maatschappij. FIKS FIKSt dat voor de jongeren uit Zundert, Breda en Etten-Leur. FIKS helpt bij het vinden van interesses en talenten en zet in op échte impact!

 

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 

30 mei DinerConcert Landgoed Ulvenhart met

30 mei DinerConcert Landgoed Ulvenhart DinerConcert met Matthieu Idmtal


 

 


 

 

^ Naar boven