Digi-taal

10 maart 2023     Tekst: Digi-Taalhuis

Huurtoeslag aanvragen, belastingaangifte doen of het maken van een afspraak bij het ziekenhuis of je huisarts; steeds vaker regel je dit via internet. En bijna altijd heb je hiervoor je DigiD nodig.

Voor veel mensen is dat een lastige klus. De meesten hebben een DigiD, maar ermee kunnen werken is niet vanzelfsprekend.

 

Digi-Taalhuis Breda biedt workshops aan waarbij je stap voor stap leert hoe je inlogt met je DigiD en de DigiD-app leert gebruiken. Ook zijn er workshops over digitale zorg, zoals het leren omgaan met de digitale patiëntenomgeving van het ziekenhuis en de huisarts.

Met deze workshops gaat Digi-Taalhuis ook een aantal wijken van Breda in. Zo kun je bij jou in de buurt aan de slag met het leren werken met de DigiD en digitale zorg. Je werkt in een oefenomgeving, dus er kan niets verkeerd gaan. Tijdens de workshop is er ook altijd ruimte voor vragen en ontvang je een handleiding zodat je thuis verder kunt.

Wil je leren werken met je DigiD of met digitale zorg? Meld je dan aan voor één van de onderstaande workshops!

Naast deze workshops biedt Digi-Taalhuis ook cursussen en workshops om (beter) te leren omgaan met computer, tablet en telefoon. Ook zijn er inloopmomenten waar je terecht kunt met je vragen.

Wil je je graag aanmelden voor 1 of meerdere workshops? Druk op onderstaande knop voor een lijst met cursussen en locaties waarvoor je je kunt aanmelden.

 

Aanmelden

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 

30 mei DinerConcert Landgoed Ulvenhart met

30 mei DinerConcert Landgoed Ulvenhart DinerConcert met Matthieu Idmtal


 

 


 

 

^ Naar boven