Natuur rond het Markdal: Moffel zonder Piertje

26 mei 2023     Tekst en foto: Joop van Riet / Ad van de Laar - Foto: Ellen Rijken

Deze week in Natuur rond het Markdal: een bijdrage van Ad van de Laar over molshopen die de lente aankondigen, en natuurlijk de wekelijkse Markandalletjes. 

Dauwzwemmen

26 mei 2023     Tekst en foto: Laurin Heemskerk

Laurin Heemskerk ging op Hemelvaartsdag met een aantal anderen dauwzwemmen in de Galderse Meren.

UVV’40 1 van zondag naar zaterdag

25 mei 2023     Tekst: UVV'40 / Geert en Michael - Foto's: Michael van Egeraat

Op tweede pinksterdag, maandag 29 mei, speelt het eerste elftal van UVV’40 alweer de laatste wedstrijd van de reguliere competitie in vierde klasse C.

Wie verdient onderscheiding de Platte Buis?

18 november 2022     Tekst en foto: Dorpsraad Ulvenhout / Michael van Egeraat

 

 

Wie verdient dit jaar de Platte Buis? Elk jaar krijgt een inwoner, groep of vereniging uit ons dorp voor zijn of haar verdiensten voor Ulvenhout de Platte Buis. Deze onderscheiding wordt sinds 1998 jaarlijks uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de dorpsraad. Wegens corona heeft de uitreiking de afgelopen twee jaar niet plaats kunnen vinden.

 

Wie?

De uitreiking van de Platte Buis zal dit jaar plaatsvinden tijdens de nieuwjaarsborrel bij Ulvenhout on Ice (Pekhoeveterrein) op 8 januari 2023. Kent u iemand (man, vrouw, groep) die zich in het jaar 2022 bijzonder heeft ingespannen voor ons dorp Ulvenhout? Dan kunt u dat met een duidelijke motivatie doorgeven aan de Dorpsraad Ulvenhout via het e-mailadres secretariaat@dorpsraadulvenhout.nl.

 

Uiterlijk 21 december

Voorwaarde is dat de genomineerde woonachtig is in Ulvenhout, geen lid is van de dorpsraad en nog niet koninklijk is onderscheiden. De aanmelding moet uiterlijk 21 december binnen zijn. Het dagelijks bestuur van de dorpsraad zal uiteindelijk bepalen wie de Platte Buis 2022 mag ontvangen. 

 

Alle winnaars 

De laatste Platte Buis werd uitgereikt aan Anton van Opstal, in 2020. Wilt u weten wie de Ulvenhoutse vrijwilligrsonderscheiding nog meer hebben ontvangen? U vindt het overzicht hieronder.

 

Winnaars Platte Buis

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

Moestuinlunches - Landgoed Ulvenhart

Moestuinlunches op Landgoed Ulvenhart


 

 


 

 

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven