Portret van een kunstenaar - Miriam Sanders

17 juni 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Miriam Sanders

Miriam SandersIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de Kunstroute in Ulvenhout. In de aanloop naar de Kunstroute zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Miriam Sanders.

Jan v.d. Meer kampioen 2023/24 DBVJ

17 juni 2024     Tekst: Toon Aarts - Foto's: Ad Martens

Overhandiging Supercup DBJVVanaf half september strijden op donderdagavond de 12 leden van de Driebandenvereniging Jeugdland tijdens hun wekelijkse topsportavond op de drie biljarttafels in de Taveerne om hun clubkampioenschap.

Special Olympics op Jeugdland

17 juni 2024     Tekst en foto's: Michael van Egeraat

Vlag Special OlympicsZaterdag 15 juni was een deel van Nationale Spelen in het kader van de Special Olympics 2024 op het Sportpark Jeugdland te Ulvenhout.

Wie verdient onderscheiding de Platte Buis?

18 november 2022     Tekst en foto: Dorpsraad Ulvenhout / Michael van Egeraat

 

 

Wie verdient dit jaar de Platte Buis? Elk jaar krijgt een inwoner, groep of vereniging uit ons dorp voor zijn of haar verdiensten voor Ulvenhout de Platte Buis. Deze onderscheiding wordt sinds 1998 jaarlijks uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de dorpsraad. Wegens corona heeft de uitreiking de afgelopen twee jaar niet plaats kunnen vinden.

 

Wie?

De uitreiking van de Platte Buis zal dit jaar plaatsvinden tijdens de nieuwjaarsborrel bij Ulvenhout on Ice (Pekhoeveterrein) op 8 januari 2023. Kent u iemand (man, vrouw, groep) die zich in het jaar 2022 bijzonder heeft ingespannen voor ons dorp Ulvenhout? Dan kunt u dat met een duidelijke motivatie doorgeven aan de Dorpsraad Ulvenhout via het e-mailadres secretariaat@dorpsraadulvenhout.nl.

 

Uiterlijk 21 december

Voorwaarde is dat de genomineerde woonachtig is in Ulvenhout, geen lid is van de dorpsraad en nog niet koninklijk is onderscheiden. De aanmelding moet uiterlijk 21 december binnen zijn. Het dagelijks bestuur van de dorpsraad zal uiteindelijk bepalen wie de Platte Buis 2022 mag ontvangen. 

 

Alle winnaars 

De laatste Platte Buis werd uitgereikt aan Anton van Opstal, in 2020. Wilt u weten wie de Ulvenhoutse vrijwilligrsonderscheiding nog meer hebben ontvangen? U vindt het overzicht hieronder.

 

Winnaars Platte Buis

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven