Wens- en gedachtenboom

20 september 2022     Tekst en foto: Wens- en gedachtenboom / Joep van den Maagdenberg

 

Donderdag 15 september jl. overhandigden Joep en Ingeborg van den Maagdenberg namens de organisatie achter de Ulvenhoutse wens- en gedachtenboom een symbolisch boompje met wensen aan de Dorpsraad Ulvenhout.

 

Afgelopen winter heeft de wens- en gedachtenboom in Ulvenhout weer vele leuke wensen en gedachten opgeleverd. Deze zijn allemaal samengevat en gerubriceerd. Daarna zijn ze bij de vele organisaties die Ulvenhout rijk is weggelegd om te kijken hoe hier invulling aan kan worden gegeven. Er zijn in de loop van de tijd al verschillende wensen uitgekomen. Zo heeft de Ulvenhoutse schooljeugd bijvoorbeeld enthousiast paastakken versierd voor de bewoners van De Donk.

 

De wensen die in het boompje hangen dat aan de dorpsraad is overhandigd, hebben betrekking op zaken waarbij de dorpsraad mogelijk een rol bij kan spelen. Denk bijvoorbeeld aan een skatebaan, een pinautomaat in het Dienstencentrum, een Johan Cruijff Court en betaalbare woningen. 

 

Er is afgesproken dat de dorpsraad in de volgende reguliere vergadering de wensen bespreekt en daarna met een reactie zal komen.

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven