Een schitterend Mariabeeld

24 juli 2024     Tekst: Harm Scholten

MariabeeldDe Huberteskapel in Galder is weer klaar voor de toekomst. De wanden zijn gestukt en geschilderd en het Mariabeeld is in volle glorie gerestaureerd.

Brave Hendrik-taart

24 juli 2024     Ingezonden door Erna¬†- Tientjes Academie

Brave Hendrik taartJaren geleden kreeg ik van mijn (helaas inmiddels overleden) tuinbuurvrouw zes plantjes in mijn handen geduwd. “Hier” zei ze, “Brave hendrik!”

Kunstroute Ginneken is terug op 17 en 18 augustus

23 juli 2024     Ingezonden door: Ageeth Boermans

Kunstroute GinnekenNa een aantal jaar afwezigheid is de Kunstroute Ginneken in de wijk Ginneken weer terug!

Terrasconcert Joy

05 juli 2024     Tekst: Ingrid Bothe - Foto: Jan Smulders

Joy

 

Woensdag 3 juli sloten we ons zangseizoen af met een terrasconcert op Jeugdland.

 

Setlist Joy terrasconcertWe vonden het best spannend, want het programma was niet gering. We zongen twee sets van in totaal maar liefst 14 nummers, waaronder ook nog eens twee medleys. We willen onze reddende engelen Rik en Thom van Aert heel hartelijk bedanken voor de audio-ondersteuning.

 

Wat zijn we trots op de vele complimenten die we kregen over onze vorderingen in de afgelopen twee jaar! Dat hebben we voor een groot deel aan onze inspirerende dirigente, Daniëlle von Stockhausen, te danken.  

 

Het was geweldig om met deze fijne groep voor zoveel vrienden, bekenden en familie te kunnen zingen! En we hebben ons ook aandacht kunnen vragen voor een goed doel: depooU, de nieuw te bouwen verenigingsloods voor Ulvenhout. 

 

We hopen dat we met dit terrasconcert een nieuwe traditie in gang hebben gezet. Voor nu wensen we iedereen een hele fijne zomervakantie. We hebben er al zin in om elkaar daarna weer te zien en elke woensdag samen te repeteren op Jeugdland.

 

 

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

 

 


 

 Andes

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven